Ανοιχτά: 13:00 – 24:00

Σε ένα γραφικό οίκημα 150 χρόνων, εκ των οποίων τα τελευταία 10 λειτουργεί σαν εστιατόριο, στεγάζεται η «Μπουκαδούρα». Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με συνταγές της γιαγιάς, φτιαγμένες αποκλειστικά από ελληνικά προϊόντα. Το περιβάλλον είναι τόσο φιλικό και το μεράκι στα φαγητά ξεχωρίζει, που θα νιώσετε ότι έχετε επισκεφτεί κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Χόρτα του βουνού τσιγαριαστά, ρεβυθάδα, κρίταμο σαλάτα και κολοκυθοανθοί είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα πιάτα που δεν πρέπει να παραλείψετε να παραγγείλετε.

Πάνω στη θάλασσα στην Ακτή Ελιάς, στη Νικήτη, η κ. Γιώτα προτείνει μια σειρά πιάτων με τέχνη και αέρινη γεύση αλλά κι έντονα­ τα χαρακτηριστικά της παράδοσης. Παράλληλα όμως προτείνει και μια μοναδική συλλογή από ενδιαφέροντα, πρωτότυπα λικέρ αλλά και τουρσιά. Ιδανικός τόπος για να δοκιμάσεις άψογη ελληνική κουζίνα και να απολαύσεις καλούδια που δεν συναντάς εύκολα.

Η Μπουκαδούρα απέσπασε για το 2017 βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στους Χρυσούς Σκούφους και βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018 στο νέο θεσμό γαστρονομίας.

Το μπαλκόνι μπροστά στη θάλασσα απλά ολοκληρώνει το υπέροχο περιβάλλον.

Περιοχή: Ακτή Ελιάς, Νικήτη Χαλκιδικής