Στο άκουσμα «Μονμάρτη» ο νους πηγαίνει σε μια ανέμελη, μποέμικη ατμόσφαιρα με ανθρώπους που απολαμβάνουν το κρασί, τις συζητήσεις και την όμορφη πλευρά της ζωής. Η δική μας «Μονμάρτη» στη Σοφούλη έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά και μας προσκαλεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα με τον καλύτερο τρόπο, απολαμβάνοντας γεύσεις, κρασί και την επικοινωνία σ’ ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

Οι γευστικές προτάσεις ξεκινούν από το πρωί με μία ολοκληρωμένη κράτα πρωινού ή brunch, αν προτιμάτε που σερβίρεται μέχρι τις 14:00. Αυγά σε διάφορες επιλογές, από ομελέτες και σκραμπλ έως και egg roll, pancakes αλμυρά και γλυκά, σάντουιτς με διαφορετικά είδη ψωμιού, όπως bagel, φοκάτσια και ανοιχτό σάντουιτς με καπνιστό σολομό καθώς και γλυκίσματα.

Από το μεσημέρι και μετά ο κατάλογος των επιλογών εμπλουτίζεται με ορεκτικά, σαλάτες, πιάτα ριζότο και ζυμαρικών, κυρίως πιάτα με μοσχάρι, κοτόπουλο αλλά και ψάρι, pizza και επιδόρπια. Ο συνδυασμός υλικών συνδυάζει την κλασσική συνταγή με πινελιές από τη διεθνή κουζίνα. Πρόκειται για μία πολύ ολοκληρωμένη κάρτα που μπορείς να την εξερευνήσεις ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεσή σου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες κρασιού του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια του προσωπικού για την επιλογή σας ώστε να πετύχετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό γεύσεων και οινικής απόλαυσης.

Η Μονμάρτη είναι ένας χώρος για τους ανθρώπους που εκτιμούν τη νόστιμη πλευρά της ζωής και ξεχωρίζει ήδη γι’ αυτό.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θεμ. Σοφούλη 92, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2310414814

Facebook: Μονμάρτη Wine Bar Restau

Instagram: Monmarti_winebar