Η νόστιμη επιλογή για επαγγελματικούς χώρους εστίασης!

Με την εμπειρία πολλών ετών, το 2009 δημιουργείται στο Κιλκίς η μονάδα παραγωγής χειροποίητης κατεψυγμένης πίτσας Mister Greek με σκοπό να εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα βαθιάς κατάψυξης σε χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, café, beach bars, super markets δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις προτάσεις τους με διάφορους τύπους πίτσας, καλτσόνε, πεϊνιρλί και μακαρονάδα φούρνου. Τα προϊόντα του Mister Greek δημιουργούνται με τις καλύτερες πρώτες ύλες για να συνδυάζουν άριστη ποιότητα και πλούσιες γεύσεις. Άλλωστε, η διαδικασία βαθιάς κατάψυξης εξασφαλίζει τη διατήρηση των προϊόντων στη φυσική τους κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρώντας αναλλοίωτα τα συστατικά, τις θρεπτικές αξίες και τη γεύση τους. Η εταιρεία, μάλιστα, έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς το Ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα ISO 22000:2005.
Ο Mister Greek, μάλιστα, συνεργάζεται με τους πελάτες του, προκειμένου να καλύψει ειδικές ανάγκες τους, τροποποιώντας τα προϊόντα του ανάλογα με τις προτιμήσεις τους ώστε οι πελάτες των χώρων αυτών να μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Γενικότερα η επικοινωνία με τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες θεωρείται σημαντική για τη βελτίωση των προϊόντων.
Επίσης, φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι η ποιότητα των τροφίμων εξασφαλίζεται πρακτικά μόνο με τη χειροποίητη παραγωγή. Γι’ αυτό το λόγο τα προϊόντα διατηρούν την αυθεντικότητα και τη νοστιμιά του χειροποίητου ενώ ταυτόχρονα αποτελούν οικονομικές λύσεις για τους πελάτες.

Γνωρίστε τα προϊόντα του Mister Greek
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βασικά προϊόντα:

Στρόγγυλη Κατεψυγμένη Πίτσα
Σπέσιαλ, Χωριάτικη, 4 Τυριά, Πίτσα Λαχανικών, Peperone, Νηστίσιμη

Τετράγωνη Κατεψυγμένη Πίτσα
Special, Χωριάτικη, Νηστίσιμη

Καλτσόνε και Πεϊνιρλί
Ζύμη πίτσας, κόκκινη σάλτσα, κασέρι gouda, ζαμπόν

Μακαρονάδα Φούρνου
Spaghetti, κόκκινη σάλτσα, κασέρι gouda, ζαμπόν, μπέϊκον

Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι…

* Βασικό στοιχείο της ποιότητάς είναι και η έμφαση που δίνεται στις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας των χώρων παραγωγής. Εφαρμόζεται Προληπτικό Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, HACCP, που στοχεύει στην εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου για την ασφαλή παραγωγή τροφίμων. Η εφαρμογή του εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας απ΄ την επιλογή των πρώτων υλών και καταλήγοντας στο πιάτο κάθε καταναλωτή. Ακόμη στα αρχεία της εταιρίας υπάρχουν οι αντίστοιχες δηλώσεις συμμόρφωσης των εταιριών-προμηθευτών μας, που πιστοποιούν την καταλληλότητα των πρώτων υλών.

Τα προϊόντα είναι βαθιάς κατάψυξης και διατηρούνται σε καταψύκτη. Η ποιότητα του τελικού προϊόντος εξαρτάται από τη σωστή τήρηση της αλυσίδας ψύξης, από τη στιγμή της παραγωγής του προϊόντος, μέχρι τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσει ο τελικός καταναλωτής. Κάθε κρίκος αυτής της αλυσίδας είναι εξίσου σημαντικός για την ποιότητα του προϊόντος όταν θα καταναλωθεί. Για την αυστηρή τήρηση της αλυσίδας ψύξης, διατηρούνται οι βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας μέχρι να διακινηθούν. Υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση θερμοκρασίας και σε περίπτωση απόκλισης διορθώνεται αμέσως. Η διακίνηση του προϊόντος γίνεται με φορτηγά-καταψύξεις όπου η θερμοκρασία είναι η ιδανική για να μην προκληθούν αλλοιώσεις. Ειδικά καταγραφικά θερμοκρασίας παρακολουθούν τη θερμοκρασία του θαλάμου καθ’ όλη τη διάρκεια μεταφοράς.
Η εταιρεία Μr. Greek με προσανατολισμό στην ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή, παράγει και διακινεί σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα της όπως Θεσ/νίκη, Κιλκίς, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτήνη, Αλεξ/πολη, Χαλκιδική, Ημαθία, Κοζάνη, Φλώρινα, Πιερία, Πέλλα,Tρίκαλα, Αγρίνιο, Αίγιο κ.α. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας χώρων όπως αρτοποιεία, κυλικεία, αρτοζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, super market, mini market, παντοπωλεία, αναψυκτήρια, café, beach bars.

Επικοινωνία
Τηλ.: 2341063390
Κιν.: 6977300300
Fax: 2341063391
e-mail: [email protected] & [email protected]
www.mrgreek.gr
Facebook page: Mister Greek

Κεντρική διάθεση Αττικής
Τηλέφωνο παραγγελιών: 2130337578
Email: [email protected]