Συνεχίζονται οι ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται εντός του κορυφαίου Ιδρύματος Τεχνών της πόλης.

Εννοούμε, φυσικά, το Ανφάν Γκατέ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Ένας χώρος που παραπέμπει σε αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και μία ομάδα ανήσυχων ανθρώπων στην κουζίνα και στο bar, μας περιμένει στο εσωτερικό, μετά από ένα γεμάτο γεύσεις και cocktails καλοκαίρι στην αυλή.

Εκεί μας περιμένει το επόμενου Degustation Menu Event, όπου πρωταγωνιστούν τα ζυμαρικά.
Φρέσκο ραβιόλι ενώ στην cover photo του άρθρου το Oσομπούκο με ταλιατέλες

Menu για pasta lovers, κρασιά για ιδανικό ταίριασμα και live

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, μας περιμένει μία γευστική βραδιά με επιλογές για pasta lovers από τον chef Πρόδρομο Ασημάκη, εκλεκτά κρασιά του Οινοποιείου Ασλάνη επιλεγμένα από τον οινολόγο Ανέστη Χαϊτίδη και μία γαστρονομικής αφήγηση από τον Κώστα Γιάντσιο, τον δικό μας διευθυντή σύνταξης.

Η βραδιά θα συμπληρωθεί με ζωντανή μουσική από δύο εξαιρετικούς μουσικούς τον Γιάννη Οικονομίδη (φωνή – τρομπέτα) και τον Λέανδρο Πασιά (πιάνο).

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες προτείνουμε να κάνετε εγκαίρως κράτηση.

To Menu

Τιμή μενού συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων κρασιών: 35 ευρώ

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων

Ώρα προσέλευσης: 20:30

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(εντός του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών)
*Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου

Κρατήσεις
2310247307 / 6932902034 / e-mail: [email protected]


Facebook: 
enfantgate2017

Instagram: anfangate_de_salonique