Τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, μία βόλτα δεν είναι ποτέ αρκετή για να νιώσεις τη μαγεία της γιορτινής ατμόσφαιρας. Κάθε μέρος έχει τη δική του ομορφιά. Από τα κάστρα και τη στολισμένη θέα μέχρι το λιμάνι και τα φωτάκια που κάνουν την παραλιακή να ξεχωρίζει, τα πόδια σου δεν αρκούν για να απολαύσεις όλη τη μαγεία της. Εμείς το κάναμε. Ανεβήκαμε στο νέο Mi Electric Scooter Pro της XIAOMI και πήγαμε για μία βόλτα που θα θυμόμαστε, που πρόκειται να την επαναλάβουμε πολλές φορές στο μέλλον. Μια διαδρομή εύκολη και ευχάριστη.

Μια βόλτα που τα είχε όλα

Αρχίσαμε το πρωί και τελειώσαμε το βράδυ. Αλήθεια, πόσες στάσεις μπορείς να κάνεις σε μια διαδρομή για την εμπλουτίσεις με ακόμη περισσότερες γεύσεις και εικόνες; Εμείς τις κάναμε χωρίς να χάσουμε χρόνο. Από έναν καφέ στον λευκό πύργο μέχρι ένα γλυκό στην παραλιακή, σταματούσαμε για να νιώσουμε τη μαγεία που μας προσέφερε η κάθε στιγμή. Όταν έφτασε το μεσημέρι καθίσαμε για lunch και αποθηκεύσαμε το πατίνι δίπλα μας, διπλώνοντας το εύκολα μέσα σε τρία δευτερόλεπτα. Το απόγευμα, χορτάτοι, και έχοντας δοκιμάσει γεύσεις που μας ενθουσίασαν, κατευθυνθήκαμε ανατολικά, σε μια διαδρομή που επιλέξαμε να την κάνουμε αργά, έχοντας τον έλεγχο της ταχύτητας μας από τον πίνακα ελέγχου. 

Έτσι απολαύσαμε όσα βλέπαμε γύρω μας, πηγαίνοντας αργά επάνω στο λιτό πατίνι μας που τραβούσε τα βλέμματα των περαστικών, ενώ όταν βράδιασε την εικόνα του αντικατέστησαν οι κόκκινοι φωτεινοί προβολείς κάτι που μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς όσο πλησιάζαμε στον προορισμό μας.

Περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερες εμπειρίες

Μόλις τελειώσαμε πήραμε τον δρόμο της επιστροφής και μείναμε να αναρωτιόμαστε πόσο γρήγορα είχε περάσει η μέρα. Μία μέρα που τα είχε όλα, διαδρομές στους στολισμένους δρόμους, θέα από τη Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη, γεύσεις και χιλιόμετρα. Πολλά χιλιόμετρα. Που πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε. Και θα μπορούσαν να είναι ακόμη περισσότερα αφού η μπαταρία του έχει διάρκεια 45 χιλιομέτρων ενώ μπορούμε να το μεταφέρουμε όπου θέλουμε εύκολα. Τώρα μάλιστα, ξέρουμε ότι έχουμε το μέρος για να το φροντίσουμε ό,τι και να συμβεί, αφού το νέο κατάστημα της XIAOMI στη Θεσσαλονίκη είναι καθ’οδόν.

Οδηγήσαμε υπεύθυνα

Από την εμπειρία μας μπορούμε να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να οδηγούμε τηρώντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Φορώντας συνεχώς τα κράνη μας, καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας, φτάσαμε στους προορισμούς μας με ασφάλεια ενώ την ίδια στιγμή οδηγήσαμε με σεβασμό στους υπόλοιπους. Γιατί η απόλαυση της διαδρομής και η υπεύθυνη οδήγηση πάνε μαζί.

Το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων

Η αξία ενός προορισμού βρίσκεται στη διαδρομή. Στη Χριστουγεννιάτικη Θεσσαλονίκη κάθε στάση είναι μια ακόμη στιγμή που μετράει. Ανέβα στο Mi Electric Scooter Pro της XIAOMI και ζήσε τη ή κάνε την δώρο σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Κάθε διαδρομή είναι μια νέα εμπειρία. Ανακάλυψε τη.