Η Stefanie Hook, μια καλλιτέχνιδα από το Κολοράντο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, που έδειχνε τη μαγική μάσκα προστασίας της και έγινε αμέσως viral, με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές. Η μάσκα στην αρχή φαινόταν μία απλή μαύρη μάσκα, αλλά στην πορεία συνέβη κάτι άλλο.

Η εν λόγω μάσκα έγινε viral, λοιπόν, καθώς το μαύρο ύφασμα της αλλάζει με τη θερμότητα της αναπνοής και αποκαλύπτεται ο Μαγικός Χάρτης που βρήκε ο Χάρι Πότερ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αυτός αποκαλύπτεται και στην ταινία «Ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν».

Και για να θυμηθούμε, στο τρίτο βιβλίο (και ταινία) Χάρι Πότερ, «Ο Αιχμάλωτος του Αζακαμπάν», ο ήρωας βρήκε τον Μαγικό Χάρτη που δείχνει κάθε γωνιά και μυστικό πέρασμα του Χόγκουαρτς, όπως επίσης και πού βρίσκεται κάθε άτομο. Φαίνεται σαν ένα άδειο κομμάτι παπύρου, αλλά όταν τον αγγίξεις με το ραβδί σου και πεις τη φράση «Ορκίζομαι ότι καλό σκοπό δεν έχω», ο χάρτης αποκαλύπτεται με μαγικό τρόπο.

Η Stefanie Hook πουλάει τις χειροποίητες δημιουργίες μέσω της εταιρείας της, CPEX (Colorado Pony Express), στην οποία ήταν διαθέσιμη και η μάσκα Χάρι Πότερ. Είναι και πάλι εξαντλημένη, ωστόσο μπορείτε να την απολαμβάνετε στο video στο TikTok!

@coloradopexI am the maker of the mask 🖤🖤🖤 ##mask ##hp ##artist ##smallbusiness ##magic *checkmeouton FB ***CPEX

♬ original sound – coloradopex