Η γερμανική Sundair ξεκινά πρόγραμμα πτήσεων για τη Χαλκιδική – Την Κυριακή αναμένεται η υποδοχή της πρώτης πτήσης της εταιρείας στο «Μακεδονία».

Την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 20.20 αναμένεται η υποδοχή της πρώτης πτήσης τσάρτερ στη Θεσσαλονίκη της γερμανικής εταιρείας Sundair από το αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου.

Η νέα γερμανική αεροπορική εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland reisen με 50%, ξεκινά μάλιστα πρόγραμμα πτήσεων για τη Χαλκιδική δύο φορές την εβδομάδα, ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά τον προορισμό από τη γερμανική αγορά.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που η Χαλκιδική θα δεχθεί πτήση charter από τη Γερμανία.

Η Schauinsland reisen, (www.schauinsland-reisen.de) με μία 100ετή επιχειρηματική ιστορία κατατάσσεται τόσο πανευρωπαϊκά όσο και στη Γερμανία στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις και συγκεκριμένα στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

Σήμερα προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς με άνω των 1,1 εκατ.πελάτες, ενώ στην Ελλάδα 250.000 με αυξανόμενη τάση, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Στη Χαλκιδική αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία MTS GLOBE INCOMING SA – OTS GLOBE (www.mtsglobe.com) και μέσω συμφωνιών έχει ήδη αυξήσει το πρόγραμμά της για το 2019.

 

Πηγή: voria.gr