Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στης ΗΠΑ, όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και Μαγειρική στο Culinary Institute of America. Εκεί μαθήτευσε και εργάστηκε δίπλα σε κορυφαίους Chef. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να αφοσιωθεί στην ελληνική γαστρονομία. Εργάσθηκε ως chef του εστιατορίου «Αλάτσι», όπου κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet. Η επιτυχημένη του πορεία συνεχίστηκε από τη θέση του executive chef στα εστιατόρια ΕΡΓΟΝ σε Ελλάδα και εξωτερικό . Αυτή την εποχή τον βρίσκουμε στο εστιατόριο του Μουσείου Γουλανδρή, με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου γεύσεων, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από εκείνα, που έχουν συνηθίσει οι κάτοικοι της πρωτεύουσας. Από το 2010 τον παρακολουθούμε και από τους δέκτες μας σε εκπομπές όπως το «Master Chef» και το «Blind Taste».

Με την επίσκεψή σου, θα ξεναγηθείς στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα συνομιλήσεις με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και θα ενημερωθείς για τα μοναδικά προνόμια που σε περιμένουν επιλέγοντας σπουδές σε 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης και τη μεγαλύτερη σχολή Επισιτισμού στην Ελλάδα!

info
Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου
Είσοδος Ελεύθερη
ΙΕΚ ΑΚΜΗ | Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη |Τηλ. 23112 58002

* ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για όσους δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ: https://iek-akmi.edu.gr/meetup-skarmoutsos

* Για τους ήδη εγγεγραμμένους σπουδαστές στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, δεν είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.