Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και το μεράκι του, τότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Έτσι και η Boutique κρεάτων «Meating place Διδασκάλου», η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του καλού κρέατος.

Παράδοση χρόνων

Η εταιρεία Διδασκάλου Ηλίας & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της επεξεργασίας, τυποποίησης και τροφοδοσίας κρεάτων από το 1968.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας με την άριστη ποιότητα πρώτων υλών και τις παραδοσιακές συνταγές οδηγούν στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων. Η σχολαστικότητα και η υπευθυνότητα των ανθρώπων της εν λόγω εταιρείας έχουν κατατάξει τα προϊόντα της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, καθιστώντας τα ικανά να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς κρέατος.

Ποιότητα και ποικιλία κρεάτων, ιδιαίτερες κοπές και μοναδικό στυλ

Στο κατάστημά τους θα βρείτε μια αξιοζήλευτη ποικιλία από κρέατα σε όλες τις δημοφιλείς κοπές και επιλογές Black Angus και αρώματα από όλες τις γωνιές του κόσμου, έτοιμες να ικανοποιήσουν και τους πιο μυημένους του είδους. Από το πιο απλό κρέας, όπως το κοτόπουλο, μέχρι και το πιο σπάνιο, όπως wagyu και kobe beef, η συγκεκριμένη boutique θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Βέβαια, διαθέτουν και τις έτοιμες προτάσεις για ψήσιμο, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας γλυτώσουν πολύ χρόνο, όταν η καθημερινότητα είναι πιεστική. Τα εκλεκτά κρεατικά τους μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις επιλεγμένες ετικέτες κρασιού που διαθέτουν στο χώρο τους, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Επίσης, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και την πλούσια γκάμα τους σε delicatessen προϊόντα από όλον τον κόσμο, που χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και διατροφική τους αξία. Να είστε σίγουροι ότι το μαγείρεμα θα εξελιχθεί σε μια πραγματική γευστική τελετουργία.

Και αν έχετε τη διάθεση και όλα τα απαραίτητα υλικά για να μαγειρέψετε αυτό που επιθυμείτε, αλλά σας λείπουν οι γνώσεις, μην διστάσετε να τους ρωτήσετε για τον καλύτερο τρόπο ψησίματος και ό,τι άλλο σας απασχολεί.

Το Meating place Διδασκάλου είναι εκεί για εσάς καθημερινά, έτοιμο να ικανοποιήσει από τις πιο οικονομικές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες σας.

Εορταστικό μενού Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2020

To Meating Place Διδασκάλου, ετοίμασε για σένα το πιο λαχταριστό εορταστικό μενού. Σας περιμένουν, παραδοσιακές και ιδιαίτερες gourmet προτάσεις, έτοιμες μόνο για ψήσιμο, που θα προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες γεύσης στο γιορτινό τραπέζι.
Δείτε το εδώ–>  bit.ly/3maOLD5

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γεωργίου Παπανδρέου 86, Καλαμαριά

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Σάββατο 08:00-23:00
Κυριακή 10:00-18:00