Για τη γυναίκα η οποία ζει στην πόλη, ανεξαρτήτως ηλικίας, τα προϊόντα ομορφιάς και ειδικότερα ό,τι αφορά την περιποίηση προσώπου είναι υψίστης σημασίας. Οι ρύποι από τα καυσαέρια, η συνεχής συσσώρευση κακής ακτινοβολίας UV και η μη ενυδάτωση του οργανισμού, οδηγούν σε πρόωρες ρυτίδες, καφέ πανάδες, έντονους φραγμένους πόρους, σπυράκια και έλλειψη ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Όλες έχουμε στο ράφι μας μία σειρά από προϊόντα και δείγματα για την προστασία του προσώπου μας, αλλά γνωρίζεις ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής τους για να δεις πραγματικό αποτέλεσμα;

Τα βήματα είναι πιο απλά απ’ ότι νομίζεις. Ξεκινάμε με έναν καλό καθαρισμό ξυπνώντας το πρωί και τοποθετούμε πρώτα τα προϊόντα με την πιο λεπτόρρευστη υφή. Άρα εάν χρησιμοποιείς serum, το εφαρμόζεις, πριν την ενυδατική σου κρέμα η οποία είναι και πιο παχύρρευστη. Εάν ακολουθούσες την αντίθετη διαδικασία το μόνο σίγουρο είναι ότι το πιο ελαφρύ προϊόν δεν θα φθάσει ποτέ στους πόρους και δεν θα μπορέσεις να δεις οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Μην αμελήσεις να δώσεις στην κάθε στρώση τουλάχιστον 10 λεπτά χρόνο, πριν προσθέσεις κάποια άλλη, ώστε να απορροφηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άμα πάλι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος τα πρωινά, επίλεξε έναν ενυδατικό ορό, ελαφριάς σύστασης και γρήγορης ενυδάτωσης. O δικός μας αγαπημένος; Ιn Hydrance Serum we trust!

Επιπρόσθετα, εάν τα προϊόντα σου δεν παρέχουν προστασία από την ακτινοβολία, μετά την ενυδατική φρόντισε να περάσεις μία πολύ λεπτή στρώση αντηλιακού, ακόμα και αν ο καιρός είναι μουντός. Μην ξεγελιέσαι, θα μας θυμηθείς με την πάροδο του χρόνου!