Το κορίτσι που μπορεί απρόβλεπτα και αναπάντεχα ανάμεσα στα τραγούδια να κάνει stand up comedy και αμέσως μετά να πει το «Ζητάτε να σας πω» και να μας συγκινήσει μέχρι δακρύων, η Μαρίζα Ρίζου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για μία εμφάνιση στο Fix Factory of Sound το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018.

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της. Όπως εξάλλου λέει και το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη  θεατρική παράσταση της “Μαντάμ Σουσού”: «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις;».

Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» που ανήκουν στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων, μεταμορφωμένα όμως και ενταγμένα στον προσωπικό της ήχο, φτιάχνει ένα κράμα μεσογειακής αύρας, latin αρωμάτων και θεατρικής τρέλας, στοιχείο που όσοι την έχουν δει έστω και μια φορά live ξέρουν καλά ότι τη χαρακτηρίζει.

Η Μαρίζα Ρίζου μίλησε για τη συγκεκριμένη παράσταση και για πολλά ακόμη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο biscotto.gr

Μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Δημήτρης Κουζής – βιολί, μαντολίνο, Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεω

Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος

Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη
Επιμέλεια Παραγωγής: Menta Art Events – www.menta3.com – 2108617577

Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε!
www.ticketservices.gr και tickets.public.gr
Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων: 210.7234567
Αγορά εισιτηρίων και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Σε λίγες ημέρες, και στο Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα)
Προπώληση: 12€  Στο ταμείο: 14€

 

info

FIX FACTORY OF SOUND (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη)
Πληροφορίες/Κρατήσεις τραπεζιών: 2310.500670
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Ώρα έναρξης: 22.30
Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κερδίστε προσκλήσεις!
Σάββατο 27 Ιανουαρίου

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για τη ζωντανή εμφάνιση της Μαρίζας Ρίζου στο Fix Factory of Sound το Σάββατο 27 Ιανουαρίου!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 26/1 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 5 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Σοφία Κανιούρα
Κατερίνα Σιρώκα
Δήμητρα Ζούνη
Κωνσταντίνα Δινάκη
Ρένα Σταυρακάκη

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.