Σε ένα εκλεπτυσμένο πρόσφατα ανακαινισμένο περιβάλλον, προσεγμένο στην κάθε λεπτομέρεια, με σέρβις που θα σας αφήσει άφωνους, γεύσεις που βραβεύονται συνεχώς με τις μεγαλύτερες διακρίσεις και κάβα κρασιών βαθιάς γευσιγνωσίας, η ψαροταβέρνα Μαρίνα είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Οι σπουδαιότεροι τουριστικοί οργανισμοί και οι εγκυρότεροι ταξιδιωτικοί οδηγοί του κόσμου, περιγράφουν την «Ψαροταβέρνα ΜΑΡΙΝΑ», όχι μόνο σαν μία από τις καλύτερες της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Στις πιο πρόσφατες διακρίσεις έχουμε την ειδική διάκριση Top Notch των Χρυσών Σκούφων (2020) και για ακόμη μία χρονιά, ακόμη ένα αστέρι από την The FNL Guide στην κατηγορία «Εστιατόριο για Ψάρι», στα #FNL Best Restaurant Awards 2020.

Είναι η θέση με την πανοραμική θέα, είναι η αρχιτεκτονική αισθητική και ο διάκοσμος, είναι η αξεπέραστη ποιότητα που σφραγίζει την κουζίνα και την κάβα της με ότι εκλεκτότερο διατίθεται στην αγορά.

Είναι οι ανεπανάληπτες γεύσεις και τα απίθανα πιάτα, τα φαγητά και τα εδέσματα που σερβίρονται όπως αστακομακαρονάδα, κακαβιά, χταπόδι κρασάτο και τον… must «Αγιορείτικο Ροφό στον νταβά».

Περιοχή: Χαλκιδική
Διεύθυνση: Νέα Ποτίδαια

Ανοιχτά: 12:30 – 24:00 (Καθημερινά όλο το χρόνο)