Το Mangiare Gastro Bar βρίσκεται στην πιο ζεστή και φιλόξενη γωνιά της πόλης και συγκεκριμένα στη Μητροπόλεως 20 με Κομνηνών. Από την πρώτη μέρα που λειτούργησε έκανε αρκετό θόρυβο και δικαίως. Στον καλαίσθητο χώρο του σερβίρει πιάτα με αρώματα Ιταλίας, για μοναδικά γευστικά ταξίδια στη γείτονα χώρα.

Ένας χώρος για όλες τις ώρες

Το Mangiare Gastro Bar σάς υποδέχεται από νωρίς το πρωί για απολαυστικό καφέ και πολύ νόστιμο πρωινό, για να ξεκινήσετε η μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Παράλληλα, αποτελεί το καλύτερο σκηνικό για ένα γευστικό ταξίδι στην Ιταλική γαστρονομία. Θα δοκιμάσετε ιδιαίτερα και πολύ νόστιμα πιάτα ζυμαρικών, καθώς και την καλύτερη γνήσια ιταλική πίτσα, η οποία ψήνεται μπροστά στα μάτια σας από τον ανοικτό φούρνο που βρίσκεται στον χώρο. Ανάμεσα στις παραδοσιακές πίτσες και τα πιάτα ζυμαρικών θα βρείτε και πλούσια ορεκτικά και σαλάτες. Τα απολαυστικά πιάτα που θα βρείτε στο menu του μπορείτε να τα συνδυάσετε με μοναδικά, δροσιστικά cocktails και ποικιλία εκλεκτών ροφημάτων.

Φρέσκα και ποιοτικά υλικά

Τα υλικά με τα οποία φτιάχνουν τα πιάτα τους είναι ποιοτικά, φρέσκα και αγνά, από γνωστές εταιρίες, και θα το καταλάβετε από την ποιότητα της γεύσης. Ανανεώνονται καθημερινά και τίποτα δεν μένει για την επόμενη μέρα. Προτεραιότητά τους εξάλλου είναι πρώτα η ποιότητα και μετά η ποσότητα.

Μία επίσκεψη στο Mangiare Gastro Bar φτάνει για να το εντάξετε στη λίστα σας με τους αγαπημένους προορισμούς για φαγητό στη Θεσσαλονίκη.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 20 με Κομνηνών

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι αργίες. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ