Μην αναρωτηθείς αν μετά το περσινό Emmy Α’ γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά (ως η νεότερη στην ιστορία της τηλεόρασης), η Zendaya βρεθεί φέτος και με ένα Oscar στα χέρια. Μαζί με τον John David Washington (Tenet) πρωταγωνιστεί στο νέο ρομάντζο του Netflix και το αποτέλεσμα αφενός δικαιώνει και τους δύο -λένε οι ειδικοί- αφετέρου δημιουργεί οσκαρικές προσδοκίες.

Στο ασπρόμαυρο Malcolm & Marie, το ζευγάρι υποδύεται έναν κινηματογραφικό παραγωγό και τη σύντροφό του που όσο περιμένουν τις κριτικές που αφορούν στην τελευταία ταινία εκείνου, το βλέπουμε πώς λειτουργεί μέσα στη σχέση του. Σε πρώτο πλάνο φυσικά, βρίσκονται τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα των ηθοποιών που μέσα σε ένα βράδυ μαγειρεύουν, μαλώνουν, καπνίζουν και γενικότερα ζουν την πραγματικότητα δύο συντρόφων της διπλανής πόρτας.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Sam Levinson (Assassination Nation), τον μέντορα της Zendaya που την ανέδειξε μέσα από τη σειρά Euphoria· πρόκειται για ένα έργο που κατά τα λεγόμενά της σταρ προέκυψε από συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix στις 5 Φεβρουαρίου, δείτε το τρέιλερ για μία πρώτη γεύση:

Πηγή: marieclaire.gr