Με στόχο την ανάδειξη του προσωπικού και την εξωστρέφεια του ξενοδοχείου ως μια ανθρωποκεντρική εταιρεία, το Makedonia Palace δημιούργησε το πρωτοπόρο project #mpchristmastory σε συνεργασία με τον καταξιωμένο φωτογράφο Δημήτρη Ανδρίτσο.  Φωτογραφίες στις οποίες  πρωταγωνιστεί το ανθρώπινο δυναμικό από διάφορα τμήματα του ξενοδοχείου, αναρτώνται  στα social media μετρώντας αντίστροφα τις μέρες που απομένουν για την πρωτοχρονιά με ευχές για το νέο έτος.

 

Συνολικά 23 άνθρωποι, 23 πορτραίτα, 23 τυχαία επιλεγμένα πρόσωπα αποτελούν ανάμεσα στα υπόλοιπα 256 τη καρδιά του Makedonia Palace, μας διηγούνται μια ιστορία μέσα από το δικό τους πορτραίτο . Από τα υπόγεια, τα γραφεία μέχρι και τον τελευταίο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου, η πρωτοπόρος ενδυνάμωση του προσωπικού για αυτή την δράση εκπέμπει δυναμισμό και ομαδικότητα δημιουργώντας μια πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

Για το Makedonia Palace το ανθρώπινο δυναμικό είναι κινητήριος δύναμη και πολύτιμο κεφάλαιο για την υλοποίηση και επίτευξη των στόχων, μια ιστορία 60 χρόνων στηρίζεται σε ανθρώπους που συμβάλουν καθημερινά με αγάπη για την δουλεία τους και οδηγούν το ξενοδοχείο για ακόμη μια χρονιά στην κορυφή.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ