Μέσα στην καθημερινότητά μας οφείλουμε να βρούμε χρόνο για εμάς, χρόνο «να μας προσέξουμε», να μας περιποιηθούμε, να μας κακομάθουμε. Και για να μην σπαταλήσουμε λάθος αυτόν τον χρόνο, στον Εύοσμο υπάρχει ένα καλαίσθητο σαλόνι ομορφιάς, το Magnifique Beauty Salon, που θα μας χαρίσει αυτές τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Μυηθείτε στον κόσμο της περιποίησης και της ομορφιάς

Με υπηρεσίες που χαρίζουν ευχαρίστηση και χαμόγελα και μια «δεμένη», δημιουργική και καταρτισμένη ομάδα, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Στον χώρο τους απολαμβάνετε, λοιπόν, υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, προσώπου, μασάζ, βλεφαρίδων, φρυδιών, solarium, αποτριχώσεις, μακιγιάζ και piercing. Και αν ετοιμάζεστε για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, αναζητήστε τα ειδικά πακέτα προσφορών που έχει ετοιμάσει για εσάς το κατάστημα.

Στις ήδη φιλικές τιμές τους έρχονται να προστεθούν και πολλές συμφέρουσες προσφορές σε όλη τη διάρκεια του έτους, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook.

Για το σωστό αποτέλεσμα χρειάζονται, πέρα από την τεχνική, και τα κατάλληλα προϊόντα. Και στο Magnifique Beauty Salon το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Έτσι, διαθέτουν προς πώληση επαγγελματικά προϊόντα για σώμα, πρόσωπο και άκρα, για να πετυχαίνετε επαγγελματικά αποτελέσματα και στο σπίτι σας. Και αν δεν γνωρίζετε ποιο προϊόν σάς ταιριάζει, ρωτήστε το προσωπικό τους, το οποίο ανάλογα με την ανάγκη και το στυλ σας θα σας προτείνει τα καλύτερα.

Προτεραιότητα στην υγεία σας

Η λειτουργία του Magnifique Beauty Salon προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Επομένως, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, γίνεται συνεχώς απολύμανση του χώρου και των εργαλείων, ενώ εξυπηρετούνται αποκλειστικά με ραντεβού πελάτες χωρίς παρουσία συνοδών, τηρώντας τις αποστάσεις με βάση τα τετραγωνικά. Υπάρχουν αντισηπτικά στον χώρο, ενώ προσωπικό και πελάτες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μάσκα.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 45, Εύοσμος

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 10:00-17:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • - Νύχια
  5% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Πεντικιούρ
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Μακιγιάζ
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Θεραπευτικό
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Αποτριχώσεις
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Αποτριχώσεις Ανδρών
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Tattoo
  20% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Piercing
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  -Βλεφαρίδες
  10% έκπτωση στις υπηρεσίες που παρέχονται

  Ισχύει: Δευτέρα έως Σάββατο.


  Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

  *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310660187