Το Μ. Σάββατο η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Βάσω Βασιλειάδου θα κάνει μία live εμφάνιση στη Μιμόζα Αναψυκτήριον με δωρεάν είσοδο.

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Βάσω Βασιλειάδου ξεκινάει την μουσική της πορεία παίζοντας κρουστά σε σχήματα της Θεσσαλονίκης. Το 2010 αρχίζει να την κερδίσει το τραγούδι ανακαλύπτοντας την φωνή της, δημιουργώντας γύρω της μια διάθεση όσων την άκουγαν να θέλουν να την ακούσουν ξανά και να την ξανά δουν ζωντανά!

Η Βάσω Βασιλειάδου γράφει στίχους και μουσική και κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική της δουλειά τον Δεκέμβριο του 2015 με τίτλο «βάλσαμο» ένα CD ποιητική συλλογή στο οποίο συμμετέχει η Ματούλα Ζαμάνη και η Μαρία Κώττη καθώς και πλήθος μουσικών που την συντροφεύουν με κανονάκι, βιολί, ακορντεόν, κιθάρα, μπάντζο, κοντραμπάσο γκάιντα, πλήκτρα, ντραμς και τσέλο.

Το κοινό δεν αργεί να την αγκαλιάσει αφού γίνεται γνωστή σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από τις εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές εντός και εκτός πόλης αλλά και με τις συμμετοχές της σε μικρά ή μεγάλα φεστιβάλ.

Χαίρεται με την χαρά του κόσμου και του αγκαλιάζει και η ίδια σαν να τους καλεί στο σπίτι της, σαν να γίνετε μια γιορτή με φίλους, που τους προτρέπει να τραγουδάνε μαζί της, γιατί αυτό κάνει την καρδιά της να χτυπάει δυνατά!

 

info
Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023
Μιμόζα Αναψυκτήριον, Λαγκαδά 167 με Ακριτών γωνία, πάροδος Διός
6949239864
Ώρα: 13:30
Είσοδος δωρεάν

#SPRING IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική