Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του θαλάσσιου μετώπου στα ανατολικά της πόλης, το Le Zazous μάς υποδέχεται όλες τις ώρες και από την πρώτη στιγμή έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κάπου αλλού, μακριά από καθημερινές υποχρεώσεις, θορύβους και άγχος.

Η θέα στη θάλασσα μάς ηρεμεί και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τον καφέ μας, το πρωινό ή το brunch και αργότερα σ’ ένα τόσο καλαίσθητο περιβάλλον το γεύμα μας και το ποτό μας.

Ένας χώρος εντυπωσιακός, ιδανικός για φιλικές αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις είτε επιλέξετε το εξωτερικό ή το εσωτερικό bar, ανάλογα με την εποχή και τη στιγμή είτε το σαλόνι με τις καλαίσθητες διακοσμητικές πινελιές να διαμορφώνουν το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσετε τις προτάσεις του μενού.

Απολαύστε τον καφέ σας ή μια ζεστή σοκολάτα αλλά και τα signature cocktails που προτείνουν οι bartenders του Les Zazous, δίνοντας μία δροσιστική νότα στην έξοδό σας. Άλλωστε αποτελεί και ένα από τα καλύτερα σημεία για ένα χαλαρωτικό ποτό μετά τη δουλειά.

Μενού για brunch αλλά και για ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία

Όσον αφορά το μενού θα λέγαμε ότι χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, το brunch που μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ημέρες από τις 10:00 – 18:00 και το μενού για το γεύμα ή το δείπνο σας με την κουζίνα να λειτουργεί από τις 13:00.

To brunch έχει αρκετές επιλογές με αυγά, αλμυρά και γλυκά pancakes και open faced sandwiches και σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

Το υπόλοιπο μενού περιλαμβάνει casual προτάσεις, πιάτα ζυμαρικών, pizza, που συμπληρώνονται από sushi και premium κοπές κρέατος, που συνοδεύονται από νόστιμα siders, αναδεικνύοντας τις γεύσεις και την τεχνική των πιάτων συνολικά.

Η wine list δε θα μπορούσε να υστερεί και περιλαμβάνει πολλές επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα με διαφορετικές ποικιλίες, ώστε να συνθέσετε ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα γεύσεων φαγητού και κρασιού.

Το Les Zazous είναι μία ολοκληρωμένη πρόταση που καταφέρνει να μας εξυπηρετήσει άψογα ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεσή μας. Δε λείπουν, βέβαια, και τα events του, όπως dj sets και live εμφανίσεις, τα οποία λόγω των ειδικών συνθηκών δεν είναι προς το παρόν στο πρόγραμμά του.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θ.Σοφούλη 118, Καλαμαριά

Ώρες λειτουργίας
Από τις 10:00

Τηλέφωνο
2310420600

Instagram