Στην οδό Γρηγορίου Παλαμά θα βρεις ένα χαριτωμένο, petit, ζεστό και άκρως φιλόξενο all day μπαράκι, που το εντάσσουμε στη λίστα των must visit χώρων της πόλης και ακούει στο όνομα L’ autre cafe, το άλλο καφέ. Κατάλληλο για ραντεβουδάκια, παρεΐστικες στιγμές ή χαλαρά cozy απογευματινά και βραδινά ποτά. Μια επίσκεψη, όμως, θα σε πείσει.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Η Κατερίνα και η Αθηνά πραγματοποίησαν ένα αγαπημένο εφηβικό τους όνειρο. Δημιούργησαν έναν urban χώρο που αγαπάνε να δουλεύουν μέσα σε αυτόν, που απολαμβάνουν τις κουβέντες και τα χαμόγελα αυτών που φιλοξενούνται στην μπάρα τους και αποτελεί στέκι για όλους. Ένα στέκι με προσωπικότητα, όπου θα έχεις πάντα μια παρέα, όταν θα επιστρέφεις.

Στο χώρο τους δεν θα κεντρίσουν την προσοχή σου πολυτελείς λεπτομέρειες, αντίθετα τον έχουν διακοσμήσει με έξυπνους τρόπους που έδωσαν ένα όμορφο και γήινο αποτέλεσμα, ιδανικό για χουχούλιασμα όλες τις ώρες της ημέρας.

Θα σου κρατήσουν συντροφιά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Το L’ autre cafe ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί και τις κλείνει αργά το βράδυ. Τα τραπέζια του γεμίζουν με αχνιστούς καφέδες, γευστικά ροφήματα και κρύα snacks από το πρωί και καθαρά ποτά και ευφάνταστα cocktails το απόγευμα και το βράδυ. Μην φύγετε αν δεν απολαύσετε τον espresso, από εκλεκτές ποικιλίες καφέ. Η μουσική κινείται σε lounge, soul και funk μονοπάτια και έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο.

Κάποιες μέρες, Παρασκευή και Σάββατο τον χειμώνα, φιλοξενούνται djs που επιμελούνται τη μουσική και δημιουργούν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Η έξοδός σου για ποτό θα αποτελέσει πραγματική εμπειρία.

Οι τιμές τους είναι άκρως φιλικές και ο χώρος κατάλληλος για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους ανθρώπων. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι η διάθεση. Τα άλλα όλα τα βάζουν αυτοί. Μην ξεχνάς ότι είναι ευπρόσδεκτος για καφέ ή ποτό και ο τετράποδος φίλος/η σου.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Γρηγορίου Παλαμά 8

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Σάββατο 08:00-02:00
Κυριακή 10:00-02:00