Συνειδητοποιείτε τι σημαίνει να γλυκαίνεις τους ανθρώπους για περισσότερο από 100 χρόνια και να βρίσκεσαι μαζί τους, μέσα από τα γλυκά σου, και στις γιορτές; Και αυτά τα Χριστούγεννα θα έχουμε στο τραπέζι μας και στα κεράσματά μας τα χειροποίητα γλυκά με την υπογραφή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Γλυκά που θα ενθουσιάσουν του καλεσμένους μας

Οι γλυκές ιδέες που μας βάζουν τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ δε σταματούν, είναι πολλές. Φανταστείτε την αντίδραση από τους αγαπημένους και τους καλεσμένους σας όταν θα τους σερβίρετε έναν Χριστουγεννιάτικο κορμό. Από τον κλασσικό συνδυασμό σοκολάτας και κρέμας μέχρι ιδιαίτερες συνθέσεις όπως ferrero και κάστανο. Το ίδιο ισχύει και για την εξαιρετική τάρτα κάστανο ενώ οι αγαπημένες μας κλασσικές και εορταστικές γεύσεις δε βγαίνουν ποτέ από τη λίστα των προτιμήσεών μας. Κλασσικά μελομακάρονα ή με επικάλυψη σοκολάτας; Κανένα δίλημμα. Και τα δύο. Κουραμπιέδες βουτυρένιοι που λιώνουν στο στόμα; Οπωσδήποτε. Να αφήσουμε τα γεμιστά τσουρέκια και τα αφράτα Panettone χωρίς να τα δοκιμάσουμε; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Επομένως, και αυτές τις γιορτές το τραπέζι μας θα γεμίσει με γλυκά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ώστε μικροί και μεγάλοι vα απολαύσουν τη ζεστασιά των γιορτών και την γλυκιά τους διάσταση. Φυσικά και η υποδοχή του νέου έτους θα έχει τη σφραγίδα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ αφού επιλέγουμε σταθερά τόσα χρόνια της βασιλόπιτές του. Παραδοσιακές, αφράτες, νόστιμες μας περιμένουν να τηρήσουμε για μια ακόμη χρονιά το έθιμο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από το γιορτινό τραπέζι, να ανταλλάξουμε ευχές και αγκαλιές και να δούμε σε ποιον θα τύχει το φλουρί.

Όλα τα γλυκά των γιορτών έρχονται και στην πόρτα μας

Μη ξεχνάμε ότι οι υπέροχες εορταστικές συσκευασίες με τα γλυκά που έχουμε επιλέξει έρχονται και στην πόρτα μας ενώ μπορούμε να τις επιλέξουμε και να τις αποστείλουμε στους αγαπημένους μας ή σε συνεργάτες μας ηλεκτρονικά μέσω του e-shop: www.konstandinidis.com

Όλη την περίοδο των γιορτών, φυσικά, μας υποδέχονται με την ανάλογη ατμόσφαιρα και τα δύο καταστήματα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Π. Μελά 7 & Μητροπόλεως αλλά και στην Καλαμαριά, Αδριανουπόλεως 8, για να συνδυάσουμε τις γεύσεις τους με τη Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μας.

Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117 Θεσσαλονίκη, Κέντρο
Τηλέφωνο
2310227956 / 2310220070 (για τηλεφωνικές παραγγελίες)
Κατάστημα Καλαμαριάς
Ανδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133
Τηλέφωνο
2310429094 / 2310-801801 & 2310-801802 (για τηλεφωνικές παραγγελίες)
e-shop
(οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται από 12:00 – 22:30 και το ελάχιστο ποσό συνολικής παραγγελίας είναι 12,80€)

 

Facebook
zaxaroplasteiakonstandinidis

Instagram
konstandinidis