Μάθε marketing & business για τη βιομηχανία της μόδας από τους καλύτερους

Λατρεύεις την μόδα, θέλεις να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση ή εργάζεσαι ήδη σε μία επιχείρηση που σχετίζεται με το fashion αλλά δεν είσαι πολύ σίγουρος ότι οι γνώσεις σου συμπορεύονται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία και το marketing; Νιώθεις ότι έχεις μεγάλα κενά στο business και την σύνδεση του με τον κόσμο της μόδας; Μην αγχώνεσαι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σε συστήσουμε με το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch!

Σε ποιον απευθύνεται το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing;

Αν αγαπάς την μόδα, έχεις ανοικτό μυαλό, αποφασιστικότητα, προθυμία να μάθεις και να βελτιώσεις την επιχειρηματική δραστηριότητά σου, και θέλεις να εργαστείς σκληρά για να συμβεί αυτό, τότε το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch έχει σχεδιαστεί για σένα!

Το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing έχει σχεδιαστεί για:

 • Στελέχη ή Ελευθέρους επαγγελματίες μόδας
 • Influencers
 • Σχεδιαστές μόδας
 • Επιχειρηματίες
 • Φοιτητές

Ή επιχειρήσεις στο αντικείμενο:

 • Fashion brands, labels & corporations
 • Fashion marketing agencies
 • Fashion consulting firms
 • Fashion εισαγωγείς & κατασκευαστές
 • Fashion bloggers, media & publishers

Τι θα κερδίσεις αν παρακολουθήσεις το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch;

H παραγωγή, ο σχεδιασμός, η επικοινωνία, το branding, το management, η αγοραπωλησία, το styling και βέβαια το digital marketing είναι μόνο μερικές από τις βασικές δεξιότητες που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι επιτυχημένος στον χώρο της μόδας. Γι’ αυτό και το Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch παρέχει την θεωρητική και πρακτική κατανόηση της στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης ενός fashion brand που απαιτείται για μια δυναμική σταδιοδρομία στη βιομηχανία της μόδας.

Στο Professional Diploma in Fashion Business & Marketing της KnowCrunch τίποτα δεν μένει εκτός ύλης

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με το fashion industry και μαθαίνουν πώς να αντιλαμβάνονται τα επερχόμενα trends, να επιλέγουν το style των collections τους και τις πρώτες ύλες. Ακολουθούν τη διαδρομή μίας collection από το studio σχεδιασμού, τη χονδρική και λιανική διανομή έως τον σχεδιασμό ενός fashion corporate website ή ενός B2C & B2B e-shop.

Κατά την διάρκεια των 3ων μηνών οι σπουδαστές εκπαιδεύονται στο fashion sales και μαθαίνουν να αναλύουν το κόστος παραγωγής ώστε να δημιουργήσουν ένα production plan και εξοικειώνονται με μερικά από τα βασικά online marketplaces, όπως το Etsy και το Asos.

Φυσικά, εκτός ύλης δεν θα μπορούσαν να μείνουν το fashion marketing & promotion. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να δημιουργούν επιτυχημένες στρατηγικές marketing και να αξιοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία για να επικοινωνούν ένα αυθεντικό, πολλά υποσχόμενο μήνυμα, με στόχο τη διατήρηση και εδραίωση της εικόνας του brand τους και την βελτιστοποίηση των εσόδων τους. Η δύναμη της επικοινωνίας διερευνάται, επίσης, σε σχέση με τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις και την μέθοδο παρουσίασης τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα online Μέσα με ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα digital & social media.

Γιατί είναι αυτό το course καλύτερο από άλλα διαθέσιμα courses;

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι επαγγελματίες είναι assets για τις επιχειρήσεις και αυτό το course έχει σχεδιαστεί για τους φιλόδοξους ανθρώπους της μόδας που είναι πρόθυμοι να βουτήξουν στις εξελισσόμενες τάσεις και απαιτήσεις της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα σπουδών της KnowCrunch είναι εξαιρετικό και πλήρες καθώς:

 • Οι θεματικές ενότητες αναλύουν από την αρχή βήμα προς βήμα πώς λειτουργεί μία επιχείρηση μόδας.
 • Η διάρκεια του course εγγυάται περισσότερες ώρες διδασκαλίας και ώρες πρακτικής εργασίας από ό, τι ο ανταγωνισμός.
 • Περιλαμβάνει ασκήσεις για να μπορείτε να ενσωματώσετε τις θεωρητικές πρακτικά
 • Όλα τα θέματα καλύπτονται σε βάθος και ανανεώνονται καθημερινά.

 Μάθετε από τους καλύτερους, μεταμορφώστε την καριέρα σας και ξεχωρίστε στον χώρο της μόδας.

Μην χάνεις χρόνο, κλείσε εγκαίρως την συμμετοχή σου πριν εξαντληθούν οι θέσεις!

Κόστος course

H τιμή παρακολούθησης είναι για τις έγκαιρες εγγραφές: 1.150€. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 1.450€. Η κανονική τιμή του course είναι: 1.750€.

Extra info!

Course duration: 23 Ιανουαρίου – 22 Απριλίου

Dates- Hours: Τετάρτη, Πέμπτη & 4 Παρασκευές 18:00-22:00 (4 hours)

Courses Venue: OTE Academy
Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι Αττικής, Ισόγειο , Hall of multiple use.

Final certification: KnowCrunch