Στην καταπράσινη αυλή του Rou ήρθε επιτέλους η άνοιξη

Στην γραφική καταπράσινη πετρόχτιστη αυλή του, λουσμένη από φυσικό φως, το Rou ξυπνά συναισθήματα...

Στο Αμαδρυάς απολαμβάνεις το φαγητό, το ποτό και το μπάνιο σου...

Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Αμαδρυάδες έλεγαν τις νύμφες του δάσους,...

Τα new entries που σε μυούν στην απόλαυση καφέ, ποτού &...

Το να ανακαλύπτουμε νέα μέρη για καφέ, ποτό και φαγητό είναι μία πολύ αγαπημένη...

Στο Michelangelo ξεφεύγουν από τα στενά όρια του πρόχειρου φαγητού

Τι κάνει την πίτσα του Michelangelo να ξεχωρίζει; -48ωρη ωρίμανση στο ζυμάρι, με αποτέλεσμα μια ζύμη...

Στο Neve Cafe Restobar θα βρεις λαχταριστά πιάτα που σίγουρα θα...

Το Neve Cafe Restobar είναι ένα νέο bar-restaurant στον Εύοσμο που από την πρώτη...

Στην Κουζίνα της Γιαγιάς Σοφίας απολαμβάνεις τυρόπιτα με αυγό μάτι και...

Στην Κυρά Σόφη, στη Βενιζέλου, μάς περιμένει ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος όπου θα...

Στο Easy Peasy για λαχταριστά burgers, katsu sando και πολύχρωμες σαλάτες

Ένα στέκι Gastro Street Food έκανε απόβαση στη Θεσσαλονίκη με αναπάντεχες γεύσεις και πλούσιο...

Το Rock & Raw είναι γενναιόδωρο στις γεύσεις του και αυτό...

Είναι γενναιόδωρο στις γεύσεις και στις επιλογές του και αυτό βγαίνει προς τα έξω....

Κορωνίς: Το παλιό καφενείο που μεταμορφώθηκε στο νέο στέκι της Σοφούλη

Το όνομα έμεινε το ίδιο. Το παραδοσιακό καφενείο «Κορωνίς» στην αρχή της Σοφούλη, απέναντι...

Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

Φαγητό, καφές και ποτό σε χώρους με τζάκι στη Θεσσαλονίκη

Χειμώνας. Έξω κρύο, βροχή, χιόνια και αέρας. Μέσα κρασάκι, μουσική, καλή παρέα και η...

Τηγανιές & Σχάρες Meat Restaurant: Εκεί που ξέρουν το κρέας απ’...

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα για το κρέας και γνωρίζουν όλα του...

Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

Θεσσαλονίκη: Τα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα μενού των εστιατορίων

Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, η Ελλάδα μετατρέπεται σε τεράστιο γιορτινό τραπέζι με...

Chan Restaurant & Bar | Tο γαστρονομικό κόσμημα που συνδυάζει Ασιατική...

Το Chan Restaurant & Bar στο The Met Hotel ως προς την αρχιτεκτονική του αποτελεί...

Το Μανιτάρι: Γιατί ξεχωρίζει και παραμένει στα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης;

Το χαρακτηριστικό που έχει το Μανιτάρι είναι η συνύπαρξη της ποιότητας, της δημιουργικής ελληνικής...

Hey Joe: Underground street food με καλό κρέας και παγωμένη μπύρα

Το Hey Joe «γεννήθηκε» με σκοπό να σας προσφέρει αυθεντικές street food επιλογές. Με...

Το νέο menu του Apallou σε ταξιδεύει σε γευστικές εκρήξεις!

Το Apallou αλλάζει σελίδα στο μενού και την cocktail list του κρατώντας, όμως, σταθερό...

Ελληνικό: Το ουζομεζεδοπωλείο που σε ταξιδεύει σε γευστικές διαδρομές

Στην Πλατεία Φαναριωτών, στη Στρατηγού Καλλάρη, μία από τις ωραιότερες οδούς του κέντρου της...

Bunny Tail: Συνδυασμός ελληνικού πρωινού και δημιουργικού brunch

Το Bunny Tail συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον φετινό Οκτώβριο και έχει προκαλέσει...

τα πιο πρόσφατα