banner
banner

Sorelle: Ένας καλαίσθητος all day προορισμός στην Ασπροβάλτα

Τα τελευταία τρία χρόνια, από το 2019, στην Ασπροβάλτα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη...
biscotto members

La Pasteria

Η οικειότητα, που δημιουργούν τα υλικά και οι γεύσεις της Ιταλίας μας οδήγησε...

Pizza pita Handmade: Αυθεντική πίτσα από αγνά και ποιοτικά υλικά στην...

Στο όμορφο στενό της Κομνηνών στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται...

Καζανέματα

Το όνομά του προέρχεται από το φαγοπότι που γίνεται γύρω από το καζάνι όταν...

Habanera

Σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο στεγάζεται το Ηabanera,το εστιατόριο που μεταφέρει γεύσεις από την Καραϊβική στο πιάτο σας.

Pasta’s Pizzeria

Βρίσκεστε ανατολικά σε φιλικό σπίτι και θέλετε να παραγγείλετε. Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε, όμως,...

Παραστιές: Το κρητικό εστιατόριο που μαγειρεύει τα πάντα στη φωτιά των...

Αυθεντική κρητική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις το...

Ο Γύρος της Ελλάδος | Παραδοσιακά, ελληνικά και νόστιμα

Στη Θεσσαλονίκη, όταν ακούμε για τον Γύρος της Ελλάδος δεν πηγαίνει το μυαλό μας...

Remvi

Πάντα με στιλ σ' ένα από τα ωραιότερα σημεία και με θέα τη θάλασσα,...

Λάδι και Ρίγανη στο Mega Outlet

Το "Σαλονικιώτικο" ψητοπωλείο έχει ήδη κατακτήσει Αθήνα και Λονδίνο και ταξιδεύει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Απολαύστε...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

The Prince Barsserie: Brunch, κρασί, cocktails και δημιουργική κουζίνα

25 ετικέτες ελληνικών αμπελώνων, Prince Brasserie

Proper Pizza: Πίτσες με λεπτή ζύμη και ιδιαίτερους συνδυασμούς

Η Proper Pizza ξεχωρίζει για την ποιότητα, τις πρώτες ύλες και την καθημερινή φρέσκια ζύμη...

Piperon: Μυστικό της επιτυχίας τους η αγάπη για το καλό φαγητό

Στο Εστιατόριο Piperon θα έρθουν όλοι όσοι αναπολούν το φαγητό της μαμάς και θέλουν να θυμηθούν...

TGI Fridays™ – M. Cosmos

Ανοιχτά: 13:00 - 01:00 Παρασκευή - Σάββατο: 13:00 - 02:00 Εδώ και 44 χρόνια μας προσφέρουν μία...

Άνοιξε ο φούρνος και μοσχομύρισαν τα Κωνσταντινοπολίτικα

Το 1999 άνοιξε ο Φούρνος στα Κωνσταντινοπολίτικα. Κι από τότε, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν...

Ψαρού – το στέκι των καλοφαγάδων!

Φρέσκο ψάρι, πιάτα που ξεχωρίζουν, ποικιλία προτάσεων και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον φιλικό...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...
biscotto members

Στo Erebuni απολαμβάνεις τη νοστιμιά και την παράδοση της Αρμένικης κουζίνας

Η οικογένεια Τσατινιάν έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα εστιατόριο που συνδυάζει την...

Παρφέ (Τούμπα)

Η εξαιρετική ζαχαροπλαστική του Παρφέ στην Κάτω Τούμπα. Όλα φτιαγμένα με γνώμονα την ποιότητα, με...

τα πιο πρόσφατα