banner
banner

Brunch Box: Το αυθεντικό all day brunch spot της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Το brunch, τα τελευταία χρόνια, έγινε η αγαπημένη γευστική μας συνήθεια και γι' αυτό ψάχνουμε,...

Εβόρα Eatery: τα ψαγμένα κρεατικά στην Τούμπα

Με πολυετή οικογενειακή εμπειρία στον χώρο του φαγητού και με την πρώτη «Εβόρα» να...

Το Μανιτάρι: δημιουργική κουζίνα και πνεύμα φιλοξενίας

Στα ανατολικά, και συγκεκριμένα στη Σοφούλη, ένα urban chic εστιατόριο συνδυάζει την ελληνική δημιουργική...

TZAKI-‘HO Country Eating: Με πρωταγωνιστές το κρέας και το κρασί

Οι κορυφαίοι της διεθνούς γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο...
biscotto members

Mare e Monti: αυθεντική ιταλική κουζίνα

Από το 1998 μας ταξιδεύει στις διάφορες περιοχές της Ιταλίας μέσα από το μενού...

Το Μαϊάμι γράφει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο

Όταν ένα εστιατόριο έχει αδιάλειπτη και επιτυχημένη παρουσία από το 1935 καταλαβαίνεις ότι τίποτα...

Λόφος: Ένα ξεχωριστό cafe-bar-restaurant στα Κωνσταντινοπολίτικα

Ο Λόφος ξεχωρίζει. Η θέα του θα σας κόψει την ανάσα. Βρίσκεται στους λόφους...

Μπαχτσές: Ένα ξεχωριστό εστιατόριο – μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Υπάρχει στην πόλη ένας Μπαχτσές που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμησή του και για...
biscotto members

The Prince Barsserie: Brunch, κρασί, cocktails και δημιουργική κουζίνα

25 ετικέτες ελληνικών αμπελώνων, Prince Brasserie

Εσπεράντο

Ανοιχτά από τις 11: 00 "Esperanto", μια διάλεκτος πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη με υλικά από όλες τις...
biscotto members

Alfa Ice Creams: Μια απολαυστική κατεύθυνση στον δρόμο του παγωτού

Περιπλανώμενοι στα ανατολικά και συγκεκριμένα στο ύψος της Μαρτίου, βρήκαμε ένα ιδιαίτερο παγωτατζίδικο, που...

Casablanca Social Club: εδώ να είσαι ο εαυτός σου

Είναι ένα από τα ωραιότερα bar της Ελλάδας και είναι στη Θεσσαλονίκη. Στη Βασ....

Καφενείον το Νταλλαβέρι: Εδώ σμίγουν οι καλές παρέες

Εδώ και δύο χρόνια, στα στενά της Τούμπας, μπορεί κανείς να βρει ένα μεζεδοπωλείο...

Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα: Εδώ οι παρέες γράφουν τις πιο...

«Μια παραλία ερημική και ν’ απλώναμε εκεί της ζωής μας το βήμα». Αυτόν τον...

Τρεις κι Εξήντα | Η εξέλιξη μιας ιστορίας που ξεκινάει από...

Η ιστορία ξεκινάει στις 22 Μαρτίου του 1999, όταν ο Στέφανος Καρβουνιάρης και ο...

Ένας Αυστραλός τρελαίνει τη Θεσσαλονίκη με τις γεύσεις του

Στην αρχή της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη ανατολική Θεσσαλονίκη, κρύβεται μια πολύ ευχάριστη έκπληξη....

Μαέστρος fish & meat: Η «Ανατολική» μας πρόταση για φαγητό με...

Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...

Η ταβέρνα Νικηφόρος εξειδικεύεται στο καλό κρέας

Η πόλη μας έχει αρκετές έως πολλές ταβέρνες, μια όμως δεσπόζει και ξεχωρίζει για...

Καντίνα Ντερλικατέσεν: η πιο νόστιμη στάση της Θεσσαλονίκης

Η περιφερειακή οδός έχει μία νόστιμη στάση που επιβάλλεται να κάνουμε. Στην έξοδο περιφερειακού για Πανόραμα...

τα πιο πρόσφατα