Μια πιτσαρία στην Καλαμαριά ξεχωρίζει για το μεράκι, τα ποιοτικά υλικά, την τεχνική της αλλά και τον ξυλόφουρνο που δίνει μια μοναδική γεύση σε κάθε πίτσα. Η Invito μας προσκαλεί, όπως λέει και το όνομά της, σε ένα νόστιμο ταξίδι γιατί κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για pizza.

Προτεραιότητα στην ποιότητα

Μόλις φτάσαμε στην Invito μας καλωσόρισε ο Βασίλης, ο ιδιοκτήτης, και το πρώτο πράγμα που μας πρότεινε ήταν να περάσουμε πρώτα από την κουζίνα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά, η σάλτσα γίνεται από το μηδέν, όπως και η ζύμη, με επιλεγμένο αλεύρι από τη Χαλκιδική, το τυρί και τα αλλαντικά είναι από γνωστές ελληνικές εταιρείες ενώ και τα ζυμαρικά είναι από κορυφαία ιταλική εταιρεία.

Στην Invito προσέχουν επίσης λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έτσι αν παραγγείλετε πίτσα που έχει προσούτο ή ρόκα, αυτά τα δύο προϊόντα έρχονται σε ξεχωριστή συσκευασία και τα προσθέτετε εσείς ώστε να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους και μη χαθεί το παραμικρό από τη συνολική γεύση μέχρι να φτάσει η πίτσα στον χώρο σας.

Εικοσιεννιά προτάσεις για pizza αλλά και πεϊνιρλί που ξεχωρίζει

Η Invito σερβίρει μόνο μέσω delivery ή take away, για όσους θέλουν να προμηθευτούν τις προτάσεις του απ’ ευθείας από το κατάστημα. Με την πρώτη ματιά διαπιστώσαμε ότι μας περίμενε ένα πλούσιο σε επιλογές μενού, μετρήσαμε 29 προτάσεις αλλά μπορείτε να ρωτήσετε και για άλλους συνδυασμούς, με τρία διαφορετικά μεγέθη πίτσας, ικανοποιεί από το 2012 και τους πιο απαιτητικούς φίλους της πίτσας. Εκτός από την προσεκτική επιλογή υλικών, την τεχνική στη δημιουργία της ζύμης και στο άπλωμα της από έμπειρους pizzaiolos, το ψήσιμο στον ξυλόφουρνο είναι αυτό που προσδίδει το κάτι διαφορετικό στη γεύση. Λεπτή, τραγανή ζύμη, και υλικά που λιώνουν πάνω της όπως περιστρέφεται με μαεστρία μέσα στον ξυλόφουρνο.

Εκτός από την πίτσα, αξίζει να δοκιμάσετε και το πεϊνιρλί. Πρόκειται για ένα χορταστικό πεϊνιρλί, καλοψημένο με πλούσια γέμιση. Εμάς μας ξετρέλανε το Μπούρο, όπου τα τυριά λιώνουν μαζί μ’ ένα αυγό που ψήνεται μέσα στο πεϊνιρλί λίγο πριν βγει από τη φωτιά. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια από τις καλύτερες γεύσεις πεϊνιρλί που θα έχετε δοκιμάσει

Στις υπόλοιπες επιλογές του καταλόγου θα βρείτε καλτσόνε, ζυμαρικά και σαλάτες για να συμπληρώσετε το γεύμα σας.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η ποιότητα και στην εξυπηρέτηση. Με την παραγγελία σας ενημερώνεστε για τον χρόνο που απαιτείται για να φτάσει στον χώρο σας ενώ το προσωπικό είναι απόλυτα ενημερωμένο για να σας διευκολύνει σε περίπτωση που έχετε απορίες από το μενού.

Η Invito είναι από τις καλύτερες πιτσαρίες στα ανατολικά και μπορείτε να το διαπιστώσετε απλά μ’ ένα τηλεφώνημα.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Πόντου 87, Καλαμαριά
Τ: 2310444484

Ανοιχτά:
Delivery-Take away: Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 00:00
Σάββατο – Κυριακή: 13:30 – 00:00