ΙΝ-EDIT: Το σημαντικότερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ στην Ελληνική βάση του τη Θεσσαλονίκη και πιάνει λιμάνι.

Από τους New Order, τον David Bowie και τους Swans μέχρι τον indie ήχο του Daniel Johnston, τον ξέφρενο ρυθμό της Brit Pop, τους «συναυλιακούς» National και το αμερικάνικο hip hop!  Ο πρωταγωνιστής του Ιn Edit είναι πάντα η μουσική και ο παγκόσμιος χαρακτήρας της.

Από τις 22 έως τις 30 Απριλίου, το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης γεμίζει ήχους και εικόνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη πριν 17 χρόνια και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά παγκοσμίως. Επόμενες στάσεις του είναι η Ιταλία, η Ολλανδία ,η Γαλλία, η Κολομβία, το Μεξικό, η Χιλή και η Γερμανία και προφανώς η Ισπανία.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει καθισμένος στη θέση του ακούγοντας τις μελωδίες που σημάδεψαν τη ζωή του, βλέποντας τις μύχιες σκέψεις των αγαπημένων του τραγουδιστών και μουσικών, ενώ έγραφαν ιστορία.

Το IN-EDIT διοργανώθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το 2014, ενώ από το 2015 παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμά του φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια του μουσικού κόσμου που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 | In-Edit Opening Party_ The Time is Now

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο δυναμώνει την ένταση με ένα μεγάλο πάρτι έναρξης στην Αποθήκη Γ’!

Special Screenings, live, ντοκιμαντέρ, παρουσιάσεις δίσκων, dj sets, vinyl market, workshops, party και χορός.

 

info
22-30 Απριλίου 2020
Λιμάνι Θεσσαλονίκης
*Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα

από έως
Ζωντανή Μουσική