Όλοι έχουμε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχει έντονο πρόγραμμα, που «τρέχει και δεν προλαβαίνει», που απαντάει συχνά «δεν ξέρω να μαγειρεύω», που σκέφτεται μπροστά στην οθόνη «να είχα τώρα μια μερίδα γεμιστά της μαμάς μου». Δεν αμφιβάλλουμε ότι για όλους αυτούς τους αγαπημένους μας ανθρώπους έχουμε σκεφτεί συχνά να υπήρχε ένας τρόπος να τους στείλουμε μια μερίδα σπιτικό φαγητό, όχι μόνο για να χορτάσουν, αλλά και για να γεμίσουν ενέργεια και να κάνουν ένα απολαυστικό διάλειμμα.

Ε, λοιπόν, τώρα μπορείτε να κάνετε τη σκέψη αυτή πραγματικότητα με έναν πολύ εύκολο τρόπο. Η εταιρεία Pitsos, που έχει ταυτιστεί με το ελληνικό σπίτι και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, είναι για μια ακόμη φορά εδώ, για να μας φροντίσει και μάλιστα μ’ έναν πολύ νόστιμο τρόπο.

Η Pitsos δημιούργησε, αποκλειστικά για την ενέργεια Γεύση από Σπίτι, ένα microsite https://gefsiapospiti.pitsos.gr/, μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το σπιτικό φαγητό της αρεσκείας σας, να δώσετε τα δικά σας στοιχεία, το όνομα και τη διεύθυνση του προσώπου στο οποίο θέλετε να στείλετε μια μερίδα μαγειρευτού, σπιτικού φαγητού και η ομάδα της Pitsos θα πραγματοποιήσει την ευχάριστη και – σαφώς – νόστιμη έκπληξη.

Γεμιστά, κοτόπουλο με χυλοπίτες, μπιφτεκάκια με πατάτες, τουρλού, παστίτσιο, κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο, αγκινάρες με αρακά, χταπόδι με μακαρονάκι, γιουβετσάκι, φασολάκια, ό,τι επιλέξετε θα φτάσει στον προορισμό του από τις 11:00 έως τις 15:00, για μια εβδομάδα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 13/05.

Η Pitsos, άλλωστε, μάς φέρνει στο μυαλό νόστιμες αναμνήσεις και στιγμές, με αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές που συνδέουμε με τις συσκευές της.

Δείξτε πόσο νοιάζεστε για τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να θυμάστε ότι δεν είναι απλώς ένας τρόπος για lunch-break, αλλά μία ευγενική χειρονομία που θα μείνει αξέχαστη. Άλλωστε, το χαμόγελο ενός αγαπημένου μας προσώπου την ώρα που θα ανοίξει τη συσκευασία με το φαγητό είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

Σας προτείνουμε, μάλιστα, να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #gefsiapospiti, όπως κάναμε και εμείς στην επίσκεψη της Pitsos στα δικά μας γραφεία. Δείτε το βίντεο παρακάτω.