Από το 2016, το reworks agora, αποτελεί τον πυρήνα σκέψης και ιδεών του reworks.

Το πολύπλευρο και πολυθεματικό φόρουμ με διεθνή απήχηση, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει κάθε χρόνο προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού από ένα ευρύ επιστημονικό και τεχνολογικό πεδίο, ανθρώπους ενεργούς στον χώρο του ακτιβισμού, της δημιουργικής οικονομίας, του περιβάλλοντος και της μουσικής.

Στις πέντε πρώτες εκδόσεις του, το reworks agora είχε την τιμή να φιλοξενήσει εκτός των άλλων τον CEO της Ableton, Gerhard Behles, τον Tim Cowlishaw από το BBC, την Jesler Amarins από το ADE, την Antonia Folgueras από το Sonar, τον Matt Black ιδρυτή του περίφημου label Ninja Tune και δεκάδες ακόμη διακεκριμένες προσωπικότητες.

Η μουσική δεν έλειψε ποτέ από το reworks agora, με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής να εμφανίζονται κάθε χρόνο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον υποψήφιο για Όσκαρ Hauschka με τις πολύπλοκες παρεμβάσεις στο πιάνο αλλά και τους Grandbrothers, αμφότεροι στην μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τον Peter Broderick στο Ypsilon και τον Νεοϋορκέζο Tim Sweeney να πραγματοποιεί ένα υπέροχο dj set και τον resident του θρυλικού Panorama Bar στο Βερολίνο, Massimiliano Pagliara μαζί με μια πλειάδα Ελλήνων καλλιτεχνών. Κάπως έτσι τα 5 πρώτα χρόνια του reworks agora μας χάρισαν πολλές όμορφες στιγμές, γεμάτες ιδέες, νέες απόψεις και καλή μουσική.

reworks agora 2022

Μπαίνοντας στον έκτο χρόνο παρουσίας του, το reworks agora μεγαλώνει και εξελίσσεται με στόχο να εμφυσήσει ακόμη περισσότερη έμπνευση σε όλους μας, φέρνοντας ακόμη περισσότερες ιδέες, ενδιαφέρουσες θεματικές που αντανακλούν την σύγχρονη πραγματικότητα,  προβληματισμούς και σκέψεις που θέτουν τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Ομως θα γιορτάσουμε επίσης. 2 χρόνια χωρίς χορό και χαμόγελο είναι πολύ. Το reworks agora σηματοδοτεί την επιστροφή σε στιγμές χαράς, χορού, όλα αυτά που τόσο μας έλειψαν το περασμένο διάστημα.

Σε αυτό τον νέο κύκλο, το reworks agora έχει ως σημείο εκκίνησης το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Το συνεδριακό σκέλος του reworks agora 2022 θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου στον πολυχώρο του Ypsilon, το Σάββατο 14 Μαΐου, ενώ ταυτόχρονα το μουσικό κομμάτι θα ξεκινήσει από τον ίδιο χώρο, με ένα όμορφο πάρτυ,  για να ολοκληρωθεί μια μέρα την Κυριακή 15 Μαΐου με μια μοναδική γιορτή που θα αποτελέσει το γεγονός τους καλοκαιριού στο Κυβερνείο – Παλατάκι παρουσιάζοντας τους Tale Of Us. Μαζί τους o Ison και το νέο μουσικό πρότζεκτ Momery. Γιορτάζοντας την επιστροφή σε αυτό που τόσο αγαπάμε.

Τα εισιτήρια για  την 2η μέρα του reworks agora 2022 είναι τώρα διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό μέσω Ticketmaster: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005647.html

Η είσοδος για την 1η μέρα του reworks agora 2002 είναι ελεύθερη.

Δες τα ονόματα των ομιλητών εδώ: https://reworks.gr/reworks-agora/speakers/

Προετοιμαστείτε. Όλες οι λεπτομέρειες και οι δράσεις του reworks agora 2022 θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες!

από έως
Συναυλίες - Φεστιβάλ