Συνηθίζεται πολύ κάτι τέτοιο στις άλλες Ευρωπαϊκές – και όχι μόνο – χώρες, όπου στα περισσότερα μουσεία και χώρους σύγχρονης τέχνης φιλοξενούνται εστιατόρια, που αποτελούν από μόνα τους γαστρονομικό προορισμό.

Στη Θεσσαλονίκη μία τέτοια περίπτωση είναι και το Ανφάν Γκατέ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Ένας χώρος που παραπέμπει σε αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και μία ομάδα ανήσυχων ανθρώπων στην κουζίνα και στο bar, μας περιμένει στο εσωτερικό, μετά από ένα γεμάτο γεύσεις και cocktails καλοκαίρι στην αυλή.

Menu με εκπλήξεις, φιάλες Double Magnum και live

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, μας περιμένει μία γευστική βραδιά με επιλογές από το μενού του chef Πρόδρομου Ασημάκη, εκλεκτά κρασιά της Οινοποιίας Τσικρικώνη επιλεγμένα από τον οινολόγο Ανέστη Χαϊτίδη και μία γαστρονομικής αφήγηση από τον Κώστα Γιάντσιο, τον δικό μας διευθυντή σύνταξης.

Όσο για την ατμόσφαιρα, θα φροντίσουν οι Στηλίτες να γεμίσουν τον χώρο με εξαιρετική μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες προτείνουμε να κάνετε εγκαίρως κράτηση.

To Menu

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(εντός του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών)
*Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου

Κρατήσεις
2310247307 / 6932902034

Facebook: 
enfantgate2017

Instagram: anfangate_de_salonique