Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Αγαπητοί,
θα θέλαμε όσο τίποτα να είμαστε μαζί σας αυτόν τον Σεπτέμβριο οπως συμβαίνει από το 2016. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συνεχών συζητήσεων της ομάδας μας μαζί με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, κι έπειτα από τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών της χώρας για μαζικές εκδηλώσεις, έγινε φανερό, ότι το φετινό Thessaloniki Flea Market, θα πρέπει να αναβληθεί μέχρι νεοτέρας. Προφανώς, δεν είναι αυτή η κατάσταση που καθένας από εμάς περίμενε. Ομως η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων παραμένει η προτεραιότητα μας.
Η αναβολή του Thessaloniki Flea Market έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο στην ομάδα μας όσο και σε σας, στο ευρύτερο δίκτυο ταλαντούχων ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, να ανασυγκροτηθούμε και να παραμείνουμε ασφαλείς, έτσι ώστε το μεγαλύτερο flea market να επιστρέψει δυναμικά.
Από την πλευρά μας, ήδη εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χρονιά που έρχεται και για την επαναφορά του μεγαλύτερου και μακροβιότερου flea market στην κορυφαία έως και τώρα «έκδοσή» του. Για εσάς που είστε οι συνεργάτες μας και για το κοινό που παρευρίσκεται στα φεστιβάλ μας και μας στηρίζει όλους.
Η στήριξη σας όλο αυτό το καιρό είναι μεγάλη και μαζί έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο θεσμό για τη πόλη. Το Thessaloniki Flea Market, για να συνεχίσει να υπάρχει στην πόλη, ζητάμε την υπομονή και την υποστήριξη σας.
Να τονισουμε οτι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς ώστε με την πρώτη ευκαιρία και αφού θα υπάρχει η αντίστοιχη ασφάλεια, να κάνουμε αυτή την διοργάνωση και να γιορτάσουμε όλοι μαζί το κορυφαίο Flea Market.
Να είστε όλοι υγιείς.
Εις το επανιδείν.»

 

 

 

από έως
Δράσεις