Αν ψάξεις στο λεξικό δίπλα στο λήμμα «σέσουλα» θα διαβάσεις τον ορισμό: «μικρό φτυαράκι που χρησιμοποιείται σήμερα κυρίως στα καταστήματα εμπορίας ξηρών καρπών και αποθήκες μπαχαρικών και που, παλιότερα, συνηθιζόταν στα μπακάλικα στην πώληση οσπρίων, αλεύρων ζάχαρης». Αν όμως βρεθείς στο Καπάνι, τότε αμέσως θα διαπιστώσεις ότι η «Σέσουλα» είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό φτυαράκι!

Η «Σέσουλα» βρίσκεται από το 2013 στην οδό Ασκητού 23, στο Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (Καπάνι) και εκεί συναντήσαμε επιλεγμένα και πάνω απ’ όλα φθηνά τρόφιμα από μια ομάδα η οποία μεγάλωσε με οικογενειακή παράδοση στο χώρο των τροφίμων και η οποία αποφάσισε να φέρει στην πόλη κάτι καινούριο. Και τα κατάφερε!

Τι κάνει τη «Σέσουλα» ξεχωριστή

Αυτό που διαφοροποιεί το παντοπωλείο «Σέσουλα» από τα υπόλοιπα είναι ότι η ομάδα εκεί, πρώτα δοκιμάζει τα προϊόντα και μετά τα τοποθετεί στο ράφι της, ενώ πολύ συχνά πραγματοποιεί και επανελέγχους, ώστε να διασφαλίσει την εξαιρετική ποιότητά τους. Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι όλα τα προϊόντα στη «Σέσουλα» προέρχονται κυρίως από μικρούς παραγωγούς και οικογενειακές επιχειρήσεις ή οικοτεχνίες και διατίθενται χύμα αλλά και συσκευασμένα. Στη «Σέσουλα» γνωρίζουν προσωπικά τους παραγωγούς και αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερο!

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Στο παντοπωλείο «Σέσουλα» βρήκαμε μπαχαρικά και αρωματικά από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και πολλών ειδών διαφορετικά ρύζια (Καρολίνα, Μπονέτ, Αρμόριο και άγριο μιξ), όσπρια (Ελέφαντες Πρεσπών, Φασόλια πλακέ Χρυσούπολης, Ροβίτσα και Φαγόπυρο) καθώς και ατελείωτα άλευρα, δημητριακά και αγαπημένα ζυμαρικά, που δύσκολα θα βρούμε στη Θεσσαλονίκη. Φυτικά καλλυντικά, αιθέρια έλαια, σαπούνια από ελαιόλαδο και διάφορα άλλα φυσικά προϊόντα έχουν κι’ αυτά τη δική τους θέση στο παντοπωλείο. Προϊόντα τα οποία ναι μεν δεν είναι τρόφιμα άλλα είναι σίγουρα φυσικά και φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη!

Κατευθείαν στην πόρτα σας μέσω e-shop

Και για όλους όσοι βρίσκονται μακριά από τη Θεσσαλονίκη, το παντοπωλείο «Σέσουλα» δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω του www.sesoyla.gr. Μέσω του eshop, όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο φυσικό κατάστημα, αλλά και πολλά άλλα, αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα σε λιγότερο από τρεις ημέρες. Σε ένα δυναμικό ιστότοπο, φιλικό στο χρήστη, υπάρχει η δυνατότητα για online παραγγελίες τόσο σε λιανική πώληση όσο και σε χοντδική, ενώ στην κατηγορία «Νέα», προσφέρονται συμβουλές αλλά και συνταγές με προϊόντα από το παντοπωλείο «Σέσουλα». 

Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Ασκητού 23