Πρόγραμμα υιοθεσίας ροδιάς!
Μία ροδιά μεγαλώνει, χάρη σε εσένα!

Το Growδιά project, το πρόγραμμα «υιοθεσίας» ενός δέντρου ροδιάς από το αγρόκτημα «Ρόδια Σερρών», συνεχίζεται για 3η χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους εσάς να γίνετε αγρότες από το γραφείο ή το σαλόνι του σπιτιού σας, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες μέσα από την ενδιαφέρουσα διαδικασία της καλλιέργειας μιας ροδιάς. Όσο μακριά και αν βρίσκεστε, όσο πιεσμένο και αν είναι το πρόγραμμά σας! Ο τρόπος είναι απλός και σας τον παρουσιάζουμε στη συνέχεια!

Όλα τα Σαββατοκύριακα, από το Σάββατο 17 έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, έχετε τη δυνατότητα επισκεφθείτε το αγρόκτημά και να υιοθετήσετε ένα δέντρο ροδιάς ή ακόμη και να δωρίσετε ένα δέντρο ροδιάς από τον ροδεώνα Ροδιά Σερρών σε αγαπημένα σας πρόσωπα!

Το Growδιά project αφορά στην «υιοθεσία» ενός δέντρου ροδιάς από το αγρόκτημά, το οποίο «μεγαλώνει» χάρη στην οικονομική υποστήριξη κάθε αναδόχου.


Αρχικά, επιλέγετε να υιοθετήσετε ένα από τα δέντρα του ροδεώνα είτε εξ’ αποστάσεως είτε πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο αγρόκτημά για την χρονική περίοδο που προαναφέρεται.  Μπορείτε να ονοματίσετε το υιοθετημένο σας δέντρο, αλλά και να φωτογραφηθείτε μαζί του, εφόσον το επισκεφθείτε.

Το Growδιά project, αναλαμβάνει όλες τις καλλιεργητικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη σωστή ανάπτυξη των δέντρων και των καρπών τους. Παράλληλα, φροντίζει να κρατάει ενήμερους τους αναδόχους των υιοθετημένων δέντρων, αποστέλλοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 15-20 ημέρες) φωτογραφικό υλικό και ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κάθε ροδιάς και τις καλλιεργητικές διαδικασίες που εφαρμόζεται στο αγρόκτημα ανά περίοδο και τις οποίες έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου για κάθε ανάδοχο.


Ο κάθε ανάδοχος εφεξής έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να επισκέπτεται το υιοθετημένο δέντρο του στο αγρόκτημά όσες φορές θέλει, να συμμετέχει στις καλλιεργητικές διαδικασίες και να ενημερώνεται για την εξέλιξη του υιοθετημένου δέντρου του από κοντά! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι απαραίτητη η ενημέρωση για την ημέρα της επίσκεψής σας στο αγρόκτημα!

Τέλος, κατά την περίοδο της συγκομιδής τον Οκτώβριο, ο κάθε ανάδοχος έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ροδεώνα μόνος, με την παρέα ή την οικογένειά του και να συλλέξει, με εξοπλισμό που θα το παρέχεται, τους καρπούς του δέντρου ή των δέντρων που έχει υιοθετήσει.

Εάν κάποιος ανάδοχος δεν έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ροδεώνα ή μένει σε άλλη πόλη μακριά από το αγρόκτημά, αναλαμβάνεται η συγκομιδή των καρπών για λογαριασμό του ή αν επιθυμεί τη χυμοποίηση των καρπών και την αποστολή του χυμού σε μπουκάλια του 1 lt, στη διεύθυνση που έχει δηλώσει*.
*δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε περιοχές εκτός του Ν. Σερρών

Σε περίπτωση που η παραγωγή επηρεαστεί αρνητικά από τις καιρικές συνθήκες υπάρχει η εγγύηση της ελάχιστης παραγωγής ανά δέντρο, η οποία καθορίζεται κάθε χρόνο ανάλογα με την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο και την απόδοση των δέντρων. Η εγγύηση ελάχιστης παραγωγής ανά δέντρο που έχει οριστει για την καλλιεργητική χρονιά του 2017 είναι 30 kg ρόδια / δέντρο.

Το κόστος υιοθεσίας ανέρχεται στα 50 € / δέντρο για κάθε καλλιεργητική χρονιά και περιλαμβάνει εκτός από την παραχώρηση των καρπών του κάθε υιοθετημένου δέντρου, το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και τη συμμετοχή στις καλλιεργητικές διαδικασίες στο αγρόκτημά όποτε το επιθυμεί ο ανάδοχος, την τακτική ενημέρωση του κάθε αναδόχου για την εξέλιξη του δέντρου του αλλά και την τακτική φωτογράφηση του κάθε δέντρου και την αποστολή φωτογραφικού υλικού με mail σε κάθε ανάδοχο.

Για οποιαδήποτε απορία ή σχετικά με Growδιά project 2017 μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6972 209 548. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Growdia project 2017 πατήστε ΕΔΩ ή στείλετε προσωπικό μήνυμα στο inbox της fb σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν και επιχειρήσεις, όπου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους, υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουνε το σύνολο της παραγωγής των δέντρων ροδιάς που θα «υιοθετήσουν» σε κοινωφελή ιδρύματα και ασθενείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες και οικογένειες που θα υποδείξουν.

 

*Πάρτε μία γεύση από το ροδεώνα Ροδιά Σερρών

Growδιά project!

To Growδιά Project βάζει νέους κανόνες στην αγροτική παραγωγή!Πάρτε μία γεύση από το ροδεώνα μας και ενημερωθείτε πως μπορείτε να γίνετε και εσείς αγρότες από το σαλόνι του σπιτιού σας…www.growdiaproject.gr

Posted by Ρόδια Σερρών on Mittwoch, 25. November 2015

More info
www.growdiaproject.gr
https://www.facebook.com/rodiaserron