Οι δημιουργοί του αναζήτησαν τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο και με εμπνευστή τον Chef, Βασίλη Τσόντζο, δημιούργησαν προτάσεις για “signature plates & cocktails”, με υψηλή ποιότητα που ξεπερνούν τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
Σας προτείνουμε τα διάσημα  Rib-Eye Wagyu  από αυθεντικό μοσχαρίσιο κρέας Wagyu Kobe.
Εκτρέφεται σε παραδοσιακές φάρμες στην Ιαπωνία από το 1200, με αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε το ζώο να μην στρεσάρεται και να μεγαλώνει ομαλά, η εκτροφή του περιλαμβάνει ακόμη και εντριβές προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κράμπες. Το ζώο ακούει κλασσική μουσική και πίνει μπύρα, αυτό γίνεται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα των έντονων ραβδώσεων που εμπεριέχεται στο κρέας τους και το μεγάλο ποσοστό τον ακόρεστων λιπαρών που περιέχουν.

Χοιρινό πρασσοσέλινο

Η ράτσα αυτή μοσχαριών θεωρούνται από τα καλύτερα κρέατα του κόσμου.
Συνεχίστε το ταξίδι των γεύσεων με Black Angus που εκτρέφονται σε φάρμες της Αμερικής, χωρίς αντιβιοτικά και ορμόνες, ενώ για τους λάτρεις της Bistecca Fiorentina υπάρχει η  αυθεντική Chianina της Τοσκάνης, σερβιρισμένη σε πλάκα αλατιού Ιμαλαΐων.
Για όσους από σας αγαπάτε τα κατ’ εξοχήν ελληνικά προϊόντα, υπάρχει η μοναδική μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος της “ελληνικής ξανθόχρωμης” ράτσας που εκτρέφεται στην ορεινή Χαλκιδική.

Για επιδόρπιο, στο Seros Prime Dining αξίζει να γευτείτε τη σφαίρα κρέμα Ιαπωνικού μανταρινιού yuzu, sauce-anglaise με πικραμύγδαλο και τριμμένο μπισκότο μαστίχας.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με το εξαιρετικό bar tending και επιλογές από cocktails, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με μουσική από γνωστούς DJs της πόλης.

Το εστιατόριο, μόλις στον 4ο μήνα λειτουργίας του, έλαβε το βραβείο SILVER στην κατηγορία Restaurant Concept, στην Τελετή Απονομής των Tourism Awards 2016.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μοναστηρίου 305, Grand Hotel Palace

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ