Το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki και το κτήμα Porto Carras μας προσκαλούν, στα πλαίσια των Βοροινά – Voroina «ΒορΟινά…αλλιώς» από 25 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου, στο Salonica Restaurant, για Food & Wine pairing, με ένα μοναδικό set menu με την υπογραφή του executive chef, Σωτήρη Ευαγγέλου!

Menu

Fresh fish carpaccio with passion fruit & kiwi
Chateau le grand blanc 

Homemade ravioli with goat cheese & roasted tomatoes and peppers sauce with basil
Chateau le grand blanc 

Slow cooked beef cheek, red wine sauce with mushrooms & smoked celery root cream with Orange Glazed Carrots
Chateau Porto Carras 

Chocolate trilogy with chocolate ice cream.
(Bitter chocolate mousse, White chocolate mousse with Madagascar vanilla, milk chocolate cream, cocoa biscuit, chocolate ice cream).
Poem-Porto Carras

Τιμή κατά άτομο: 45€

info
Aπό 25 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου
Salonica Restaurant, Makedonia Palace
Κρατήσεις: 2310897197