Η ομάδα του Flea Market επιστρέφει με ένα Πασχαλινό event για να μας προετοιμάσει για το καθιερωμένο event του Ιουνίου. Σας περιμένουμε σε έναν αγαπημένο χώρο στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, με πάνω από 200 εκθέτες, γεμάτο αντίκες, Vintage, ρούχα και χειροποίητα αξεσουάρ. Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο event μόδας, τέχνης και κουλτούρας! Το φετινό Flea Market που θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο της ΧΑΝΘ δίπλα από το θέατρο Αυλαία, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εργαστήρια κατασκευής κοσμημάτων, αναπαλαίωσης και μιας που η θεματική του event είναι πασχαλινή ο κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει την δική του λαμπάδα παράλληλα με τα ψώνια του.

Εκδηλώσεις για παιδιά

Υπάρχει πρόγραμμα επίσης και για τους μικρούς μας φίλους με θεάματα, παραστάσεις και απίθανες δραστηριότητες από τη σχολή Aerial Lab με φανταστικά ακροβατικά, εναέρια κόλπα, ζογκλέρ φίλους της ομάδας του Flea αλλά και facepainting, bubble show και κατασκευές. Ζωντανή μουσική, dj sets και για πρώτη φορά φαγητό και ποτό ώστε κάθε επισκέπτης να απολαύσει τη μαγική αυτή γιορτή η οποία θα κρατήσει 2 ολόκληρες ημέρες στο κέντρο της πόλης ,σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία, ένα κτίριο που κρύβει τόσες πολλές αναμνήσεις, όπως και τα αντικείμενα που θα μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στο event.  Ένα μοναδικό Flea Market με χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Τι περιλαμβάνει το Flea Market περιληπτικά

Πρόκειται για ένα πολυμορφικό event, με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων να πλαισιώνουν το κομμάτι της αγοράς.

Bands/Dj / Aerial / Juggling / Δράσεις για παιδιά / Vintage / Ρούχα / Sencond Hand / Κοσμήματα / Αξεσουάρ / Παπούτσια / Αντίκες / Συλλογές / Βινύλια / Comics / Μικροέπιπλα / Βιολογικά Προιόντα / Τρόφιμα

ΠΡΟΣΟΧΗ: 65% Flea συμμετοχές και 35% χειροποίητες κατασκευές!

Πληροφορίες

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
FOOD & FLEA MARKET 31/3/2018 – 1/4/2018
ΧΑΝΘ / ΤΣΙΜΙΣΚΗ 136 / Γήπεδα τεννις (Δίπλα στο Θέατρο Αυλαία )
Επίσημη σελίδα : www.theflea.gr
Instagram:  www.instagram.com/GreeceFleaMarket/
Facebook :  www.facebook.com/GreeceFleaMarket/
Event Facebook : www.goo.gl/oCgyKf

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ