Τι είναι τα muzike family concepts;

Τα muzike family conceρts είναι μια σειρά από συναυλίες για γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και φίλους που θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ακούγοντας ζωντανή μουσική.

Σε διαφορετικό χώρο κάθε φορά, χωρίς να χρειάζεται να προβληματιστούν για τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που συναντάει κανείς έχοντας μικρό παιδί ή βρέφος σε μια αίθουσα συναυλιών, απολαμβάνουν ποιοτικό και ξέγνοιαστο χρόνο μαζί. Κάθε συνάντηση και διαφορετικό μέρος, κάθε συνάντηση και διαφορετική μουσική εξερεύνηση.

Τα παιδιά μπορούν να κλάψουν, να γελάσουν, να θηλάσουν, να εκφραστούν όπως αισθάνονται. Οι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να δεχθούν την περιέργεια των μικρών ακροατών και οι χώροι είναι ασφαλείς ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινηθούν ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση, τις ανάγκες και τη φαντασία τους. 

Τι θα παρακολουθήσουμε στο Family Concept #01;

 

Στο Family Conceρt #01: Cello muzike ο τσελίστας Θοδωρής Παπαδημητρίου θα παίξει μέρη από τις σουίτες για σόλο τσέλο του J. S. Bach, αυτοσχεδιασμούς σε αναγεννησιακά θέματα, τραγούδια των Radiohead και U2, live looping και πρωτότυπες συνθέσεις του ιδίου.

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου είναι μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του ΜΜΘ (MOYSA) και διευθύνει τις ορχήστρες του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Συνθέτει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς και έργα εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τα ορχηστρικά μουσικά σχήματα που διευθύνει. Ώς τσελίστας έχει συμπράξει επί σκηνής και έχει ηχογραφήσει με διάφορους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα της πόλης.

Οι συναυλίες διαρκούν μια ώρα.

 

info
Ypsilon
Εδέσσης 5, Κέντρο
Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11:00

Τιμή εισιτηρίου:
Δωρεάν εώς 6 ετών
10€ / ενήλικες, 5€ / άνω των 6 ετών

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Απο την Τρίτη 14 Νοεμβρίου μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας, αγοράζοντας νωρίτερα το εισιτήριό σας απο το χώρο του Ύψιλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο facebook messenger του muzike, στο
[email protected]com ή στο 694 6674656.

Ζωντανή Μουσική