banner
banner

Mangiare Gastro Bar | H ιταλική εμπειρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σ’ έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στη γωνία Κομνηνών και Μητροπόλεως, οι...

Μεγάλος Διαγωνισμός για τους λάτρεις των ζυμαρικών Ολικής

Το να κάνεις μια καλή και ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντικό. Τι είναι όμως αυτό...

Citron Parisserie: Γλυκός παράδεισος γεμάτος τάρτες και προφιτερόλ!

Ένας γλυκός παράδεισος στολίζει εδώ και μήνες τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Το Citron Patisserie...

Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

Ρεβεγιόν στο Holiday Inn Thessaloniki

Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων & την υποδοχή του Νέου Έτους στο Holiday Inn...

Burger με μπακαλιάρο

Εναλλακτικό sandwich που θα αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους! Ιδανικό για μικρά παιδιά και την...

Φέτος τα Χριστούγεννα φωτίζουν το ολοκαίνουριο Makedonia Palace

To Makedonia Palace σας προσκαλεί στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Για μια...

PAX | Γιορτάζουν την #CheesburgerDay με 1+1 Cheese ή Cheese & Βacon

Αυτή την Παρασκευή τα cheese όλου του PAX λιώνουν για χάρη σου! Τα Pax γιορτάζουν...

Βγαίνουμε για φαγητό στο Μινιόν | To συγχρονο καφενείο-μεζεδοπωλείο που μας...

Σε μία πλατεία πολύ κοντά στην Καμάρα και το Πανεπιστήμιο, όπου μπορείς να απομακρυνθείς...

Ανφάν Γκατέ στο Τελλόγλειο: ελληνική δημιουργική κουζίνα με άποψη

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών έχει δημιουργηθεί ένα εστιατόριο με άποψη για τη σύγχρονη ελληνική...

Τα ντολμαδάκια της γιαγιάς

Μια παραδοσιακή συνταγή που κρατάει 4 γενιές! Από την προγιαγιά μου, μέχρι και σήμερα. Συνταγή...

Grada Nuevo

Σε νέο χώρο και με νέα φιλοσοφία, αφού πλέον ανοίγει από νωρίς το πρωί...

Στο Sushi Box γνωρίζουν καλά την τέχνη του αυθεντικού σούσι

Στο Sushi Box, η αφοσίωση τους για την τέχνη της ιαπωνικής κουζίνας αποτυπώνεται τόσο...

Ένα «βασιλικό» thessbrunch

Ένα thessbrunch πρέπει να είναι «βασιλικό»! Με αυτό το σκεπτικό ετοιμάστηκε και ο πλούσιος μπουφές...

Κορκόφυλας | Γεύσεις από την Ικαρία στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μια τεράστια έκπληξη με υπέροχους ανθρώπους και γεύσεις που σε κερδίζουν από την πρώτη...

#instarecipes | Κανταΐφι γαρίδας με σάλτσα Survivor

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο φεστιβάλ αβγού

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου ξεκινάει πρόγραμμα δράσεων για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του...

Αστέρια Michelin στο Sani Gourmet 2018

Το Sani Resort για άλλη μια χρονιά συγκεντρώνει τον Μάϊο οκτώ chef βραβευμένους με...

4 ολοκαίνουργια food bars στη Θεσσαλονίκη που θα μας απασχολήσουν το...

Η Θεσσαλονίκη μας επιφύλασσε τέσσερις υπέροχες εκπλήξεις για τη νέα σεζόν που μόλις ξεκινάει...

Δύο εβδομάδες Αγιορείτικης κουζίνας στη Μασσαλία

To μεζεδοπωλείο "Μασσαλία" συμμετέχει στα πλαίσια των Ημερών Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας, τον προάγγελο των...

τα πιο πρόσφατα