banner
banner

Το Ikigai, το πρώτο dumpling bar της Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται σε νέο...

Το Ikigai μεταφέρεται στην οδό Βεροίας 5, για να απελευθερώσει τον φρέσκο αέρα της...

Yogo

Ανοιχτά: 09:00 - 02:00 Κυριακή: 13:00 - 02:00 Η απόλαυση του frozen yogurt εδώ είναι σοβαρή υπόθεση,...

Οινοποιείο Κεχρής: και εγένετο ΓΕΝΕΣΙΣ

Το Οινοποιείο Κεχρής αφού άλλαξε τα τελευταία χρόνια την άποψή μας για τη ρετσίνα δημιουργώντας...

Βγαίνουμε για μπύρα στο Cocus beach bar | Ένας χώρος για...

Γυμναστήριο στην παραλία, παιδική χαρά προστατευμένη από τον ήλιο, γήπεδο beach volley, θαλάσσια sports...

To thessbrunch πηγαίνει στο Electra Palace Thessaloniki

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές...

Surf n’ Turf: ένα διαφορετικό μη συμβατικό μενού, θα απολαύσουμε αυτή...

Surf n’ Turf Ένα διαφορετικό μη συμβατικό μενού από τον chef @andreasklavdianos θα απολαύσουμε την...

Εδώ η φιλοσοφία είναι απλή: καθαρές γεύσεις, ζύμη μόνο χειροποίητη και...

Στην Una Pizzeria, η φιλοσοφία είναι απλή: καθαρές γεύσεις, φρέσκα υλικά, ζύμη μόνο χειροποίητη και...

Το Αμπελήσιους προτείνει

Το Αμπελήσιους, της Οινοποιίας Αδερφών Γεωργιάδη, επιλέγει για εμάς 10 αγαπημένα στέκια της πόλης,...

Το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki και το κτήμα Porto Carras μας...

Το Makedonia Palace Hotel Thessaloniki και το κτήμα Porto Carras μας προσκαλούν, στα πλαίσια...

Enter the Christmas State of Life @TGI Fridays™!

Είναι γνωστό πλέον ότι σε κάθε ιδιαίτερη και εορταστική περίοδο τα TGI Fridays™ πρωταγωνιστούν με τα events,...

Το Φαγητό Είναι Παντού | S1, Ep1 Διαθέσιμο τώρα στο YouTube

Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...

Οι φετινές Ημέρες Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας έχουν υπογραφή Αγίου Όρους

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα...

Vanilla Gellateria

Το παγωτό "όπως το τρώνε οι Ιταλοί" Αν είστε λάτρεις του παραδοσιακού ιταλικού παγωτού η...
biscotto members

Στον Cookie Man μυρίζει Χριστούγενναbiscotto members 

Είναι Δεκέμβριος και το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές. Περνάς, συγκεκριμένα,...

Valentine’s Day: Μενού για δύο στην απόλυτη cevicheria με την ανοιχτή...

Περνώντας την πύλη της Αγοράς Μοδιάνο, συναντάς μια cevicheria, που περιστρέφεται ουσιαστικά γύρω από...

Σαρακοστιανή Κουζίνα | 40 ημέρες για να απολαύσεις νηστίσιμα μενού σε...

To biscotto thessaloniki σας προσκαλεί στη Σαρακοστιανή Κουζίνα, μία γαστρονομική εμπειρία 40 ημερών για την περίοδο...

Γατίδης Fresh (Τούμπα)

Η εταιρία Γατίδης είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και...

#instarecipes | Κανταΐφι γαρίδας με σάλτσα Survivor

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Σήκω… και πήγαινε για σύκο!

Το συκαλάκι είναι ένα από τα πιο αγαπητά γλυκά του κουταλιού. Εδώ και πολλά...

Παντοπωλεία με την ποιότητα ΘΕΣγάλα: Άνοιξαν τις πόρτες τους στην Θεσσαλονίκη

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, συμπληρώνει πια 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας...

τα πιο πρόσφατα