banner
banner

Μία Πόρτα Ανοιχτή που δημιουργεί μοναδικές γεύσεις και σας καλεί να...

Στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών, εκεί που χτυπά η καρδιά του πολιτισμού και της τέχνης,...

Το Manoushi στη Νικηφόρου Φωκά σε ξεναγεί στη λιβανέζικη κουζίνα

«Manoushi» είναι λιβανέζικο, δημοφιλές street food που τρώγεται κατά βάση στο χέρι. Είναι τραγανο...

Μεγάλη βραδιά opening για γνωστό street food brand στην Καλαμαριά

Είχαμε προαναγγείλει το άνοιγμά του και στην Καλαμαριά, τρίτο κατάστημα της αλυσίδας street food...

Θεσσαλονίκη: 10 σημεία για το καλύτερο πασχαλινό τσουρέκι

Το τσουρέκι είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πάσχα, χωρίς κανέναν ανταγωνισμό. Μοσχομυριστό, αφράτο, γλυκό,...

Στην «Akadimia Restaurant» παντρεύουν τις γεύσεις με την τέχνη

Έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τη μεγάλη ποικιλία των γεύσεων του και τη...

Εδώ τρώμε την καλύτερη μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης!

Στη Θεσσαλονίκη, η μπουγάτσα είναι το αγαπημένο μας πρωινό. Οι γονείς αλλά και η...

Γνωστός αρτοποιός-ζαχαροπλάστης ανοίγει κατάστημα αποκλειστικά με πεϊνιρλί στο κέντρο

Ένα νέο εγχείρημα, αυτή τη φορά από έναν γνωστό Pâtissier της Θεσσαλονίκης, ανοίγει τις πόρτες...

Ramen Tales: Ένα Ιαπωνικό εστιατόριο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου θα βρεις το Ramen Tales, το οποίο βασίζεται στην ιαπωνική...

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Ξεχώρισαν δύο εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και πέντε της...

Δύο εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη και πέντε στη Χαλκιδική βρίσκονται ανάμεσα στα 43 που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση...

Στο Plenty Eatery, το brunch έχει φαντασία και χρώμα

To Plenty Eatery έχει αναδείξει το πρωινό και το brunch με τον δικό του...

Πού θα φας καλό σουβλάκι στη Θεσσαλονίκη;

Μια νοστιμιά που χορταίνει, που συνδέεται με διάλειμμα από τη δουλειά, με καλή παρέα...

Τα μαγειρεία της Θεσσαλονίκης όπου τρώμε σαν στο σπίτι μας

Tα μαγειρεία πρώτα απ’ όλα αναλαμβάνουν να θρέψουν και να καλύψουν την ανάγκη για...

Ιστορικές ταβέρνες της Θεσσαλονίκης (μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε τη γαστρονομική διαδρομή που ξεκίνησε με το πρώτο μέρος του αφιερώματος σε Ιστορικές...

Αυθεντική Ναπολιτάνικη μυρωδάτη pizza και απίθανα cocktails: Όλα φτιάχνονται μπροστά σου

Είναι πολλές οι φορές που θέλεις να βγεις για ένα απλό ποτό ή cocktail...

Gohan Sushi Bar | Η ιαπωνική κουζίνα του Άρη Γκαϊτατζή κατακτά...

Τον sushi chef Άρη Γκαϊτατζή τον γνώρισα ένα βράδυ στο Kasai, το sushi bar...

Αρνάκι-Κοκορέτσι-Μαγειρίτσα: Οι καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη για Πασχαλινό delivery

Φέτος καλούμαστε να ζήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα σε σχέση με αυτά που είχαμε...

Άνω Πόλη: Tα σοκάκια της, «κρύβουν» παραδοσιακά καφενεδάκια, ταβέρνες και bar

Όσο ο χειμώνας καλά κρατεί, επιχειρήσαμε να κάνουμε μια διαφορετική βόλτα στα ηλιόλουστα στενά...

Όταν μιλάμε για brunch, εδώ ξέρουν!

Το Mandarini είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές για brunch, καθώς οι επιλογές είναι...

Η Χρυσοστόμου Σμύρνης ξεφουρνίζει καθημερινά μικρούς γευστικούς θησαυρούς

Ένα από τα ιστορικότερα αρτοποιεία της Θεσσαλονίκης, μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση που συνεχίζεται και...

Αυτό είναι το φετινό πρόγραμμα του κορυφαίου γαστρονομικού project της Χαλκιδικής

Σε γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού με τετράμηνη διάρκεια (15.5.24 – 15.9.24) αναβαθμίζεται το KOUZINA 2024 στο Δήμο Αριστοτέλη...

τα πιο πρόσφατα