banner
banner

Δεν είναι στο εξωτερικό, είναι στη Θεσσαλονίκη (μέρος 5ο)

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια έπειτα από μία χειμερινή βόλτα στο κέντρο και παρατηρώντας...

Πού θα φας τον καλύτερο γύρο στη Θεσσαλονίκη

Μια νοστιμιά που χορταίνει, που συνδέεται με διάλειμμα από τη δουλειά, με καλή παρέα...

Το πρώτο burger Κάνναβης δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη με γυναικεία υπογραφή

Για τη δημιουργικότητα και τις διακρίσεις της Lady Butcher σας έχω μιλήσει σε προηγούμενο...

Το σωστό το lock down θέλει το μελομακάρονό του

Ζούμε και επίσημα το δεύτερο lockdown, η διάθεσή μας έχει πέσει και προσπαθούμε να...

Δεν είναι στο εξωτερικό, είναι στη Θεσσαλονίκη (μέρος 4ο)

Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια έπειτα από μία χειμερινή βόλτα στο κέντρο και παρατηρώντας...

Τσίπουρο με μεζέ: 10+1 προτάσεις για μερακλήδες

Τσίπουρο, μεζέδες, χαλάρωση, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και χύμα κρασί να ρέει άφθονο στα ποτήρια. Στη...

7+1 προτάσεις για καλό μαγειρευτό φαγητό στη Θεσσαλονίκη

Πιάτα ελάχιστα πειραγμένα, μοσχοβολιστά, φρεσκομαγειρεμένα, παραδοσιακά και γευστικά που η μυρωδιά τους μας γυρνάει...

61o ΦΚΘ | Οι καλύτερες γεύσεις για να παραγγείλεις και να...

Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου διεθνείς επιλογές της μεγάλης οθόνης...

Καντίνες στη Θεσσαλονίκη: από το ‘βρώμικο’ στο μέλλον του street food

Στο άκουσμα της λέξης "βρώμικο", σου έρχεται στο νου η κλασσική λευκή καντίνα με...

Οι Καλύτερες Ιταλικές Γεύσεις στη Θεσσαλονίκη

Η ιταλική κουζίνα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς μοιάζει και με τη δική μας αλλά...

Hot Dog & Beer Event (1+1) στο Warmheart στη Νέα Παραλία...

Κρατήστε την ημερομηνία: από τις 24-28 Οκτωβρίου, για 5 γεμάτες μέρες το Hot Dog...

Αφιέρωμα: Που Τρώμε Καλό Κρέας στη Θεσσαλονίκη;

Προτάσεις...φιλέτο Παραδοσιακές ταβέρνες με ιστορία συνυπάρχουν με νέες προτάσεις και οι λάτρεις του καλομαγειρεμένου και...

Οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ: Η Ρετσίνα δεν έχει όρια

Η ρετσίνα έχει συστηθεί εκ νέου τα τελευταία χρόνια στους ίδιους τους Έλληνες καταργώντας...

Ένα online only Burgerάδικο και ένα online Pizza spot έκαναν την...

Οι chef του Ergon Foods, Athanasopoulos Lefteris και Panagiotis Xanthis ακολούθησαν τη καρδιά τους...

Πώς ο γύρος «ταξίδεψε» στο Μεξικό πριν δεκαετίες;

O “Γύρος” έχει μακρινά ξαδέρφια στο Μεξικό και μάλιστα δεν είναι ο μόνος. Θα...

Πίνουμε καφέ στις αυλές και στα αίθρια της Θεσσαλονίκης (Μέρος 2ο)

Όσο ο καιρός ανοίγει και ο χειμώνας δίνει σιγά σιγά τη σκυτάλη στην άνοιξη,...

Momo Asian Bar και στο κέντρο της πόλης

Το Momo Asian Bar «κατέβηκε» στο κέντρο της πόλης, στα Λαδάδικα, και πολλοί λάτρεις...

Το Σημείο – Σύγχρονο Super Market

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τόσο έντονοι που, πολλές φορές, δε μας μένει χρόνος...

Φούρνοι και Ζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη που ξεχωρίσαμε

Είναι τα σημεία της πόλης που σε ελκύουν με τις λαχταριστές τους γεύσεις, αλλά...

Φαγητό, εκδρομή και παιχνίδι: Χώροι για να περνάνε καλά μικροί και...

Καλοκαίρι σημαίνει εκδρομή, ανοιχτά παράθυρα στο αυτοκίνητο, και καλό φαγητό σε εξωτερικούς χώρους. Μαζί...

τα πιο πρόσφατα