banner
banner

Στην Koukida γαστροκαφενείο για γευστικά πιάτα θαλασσινής απόλαυσης

Η Κουκίδα γαστροκαφενείο είναι ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο μεζεδοπωλείο στην Άνω Πόλη. Η «αποστολή»...

Στον Πρίγκιπα για φρέσκα ψάρια με το τραπέζι μπροστά στο κύμα

Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα...

Σοροκάδα Ίμβρου: Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χτυπά ο παλμός της γεύσης

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χτυπά ο παλμός της γεύσης. Η Σοροκάδα Ίμβρου και τα νόστιμα...

Μια νέα γαστρονομική πρόταση «έσκασε» στο κέντρο της πόλης

Μια νέα γαστρονομική πρόταση στο street food φέρνει ο Όμιλος TRIZONI με την είσοδό...

Αν ψάχνεις μία κοντινή απόδραση για ψαράκι και τσιπουράκι, εδώ είσαι

Τα Θαλασσοπούλια είναι μία οικογενειακή ταβέρνα του Μιχάλη Λούκα, που από το 2001 μας...

Το Καρνάγιο: Το πολυσυζητημένο ουζερί το συναντάμε, πλέον, στην Καλαμαριά

Το Καρνάγιο, το εναλλακτικό ουζερί της Θεσσαλονίκης, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανοδικής πορείας...

Στο εστιατόριο Αρχιπέλαγος θα απολαύσετε καλοψημένα φρέσκα ψάρια δίπλα στη θάλασσα

Το εστιατόριο Αρχιπέλαγος στην Περαία της Θεσσαλονίκης προσφέρει μεσογειακή κουζίνα σε μια όμορφη τοποθεσία...

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πάμε για φαγητό στη Χαλκιδική

Αγαπημένες ψαροταβέρνες και εστιατόρια της πανέμορφης Χαλκιδικής μάς προσκαλούν, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, να...

Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό στην Περαία

Η Περαία είναι πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων μας όταν σκεφτόμαστε πού θα πάμε...
Σαρακοστή

Σαρακοστή στη Θεσσαλονίκη: 7 μενού που πρέπει να δοκιμάσειςΣαρακοστή 

Η Σαρακοστή, μεταξύ άλλων, έχει συνδεθεί και με τα ειδικά μενού και με τις...

Σε αυτά τα μεζεδοπωλεία της πόλης θα φάμε θαλασσινούς μεζέδες τα...

Ανήμερα των Θεοφανείων σε όλη τη χώρα επικρατεί το έθιμο με το πέταγμα του σταυρού και...

To TRIZONI Exclusive ανοίγει τις πόρτες του σε νέο, μεγαλύτερο χώρο...

Το ψάρι ήταν πάντα στοιχείο της γαστρονομικής παράδοσης της Θεσσαλονίκης, συνυφασμένο με τη θαλάσσια...

Στο ουζερί Αρόδο απολαμβάνεις ολόφρεσκα ψάρια απευθείας από τα ψαροκάικα

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον με στοιχεία πλοίου στη διακόσμηση και θέα στην θάλασσα, απολαμβάνουμε απίστευτη...

Στη Xara Seaside Restaurant νιώσαμε σαν στο σπίτι μας

Σε μόλις είκοσι λεπτά από το κέντρο της πόλης, συναντάμε ένα μοναδικό εστιατόριο, μπροστά ακριβώς...

Που θα φάμε μετά τον Επιτάφιο: Οι καλύτερες διευθύνσεις για το...

Τα παρακάτω αγαπημένα εστιατόρια και μεζεδοπωλεία της πόλης θα μας περιμένουν  την Μεγάλη Παρασκευή, μετά τον...

Πού θα φάμε μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;

25η Μαρτίου χωρίς μπακαλιάρο σκορδαλιά δε γίνεται. Από τα βάθη της ελληνικής παράδοσης, λοιπόν, μέχρι...

Στην ιστορική τοποθεσία της Ακτής Ντοβίλ, ένας νέος γαστρονομικός προορισμός ανοίγει...

Στην ιστορική τοποθεσία της Ακτής Ντοβίλ, στο Καραμπουρνάκι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, ένας νέος γαστρονομικός προορισμός,...

Στο ιχθυοπωλείο Dakosta το φρέσκο ψάρι είναι εγγύηση!

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένο ιχθυοπωλείο της ανατολικής...

Καθαρά Δευτέρα: 7 ξεχωριστά εστιατόρια στρώνουν τραπέζι

Νόστιμα πιάτα, παραδοσιακά αλλά και με σύγχρονη ματιά, μας συνοδεύουν μέχρι το Πάσχα και...

Punk Fish: Ψαρομεζέδες, ρακί και punk rock μουσική

Μία νέα άφιξη που έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στο κοινό της Θεσσαλονίκης...

τα πιο πρόσφατα