Η κουζίνα του Manoir σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις όλες τις...

Το Manoir, στην Πλατεία Εμπορίου, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους...

Πού μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμα bao buns στη Θεσσαλονίκη

Τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στα εστιατόρια της πόλης να κάνει την...

«Γλυκιά Συμμορία»: Το πιο παρεΐστικο αστικό στέκι της πόλης

Οι παρέες αναζητούν το στέκι τους στην πόλη, ψάχνουν τις αστικές τους διεξόδους, στα...

Νέον Καφενείον: Η καρδιά της Τούμπας χτυπάει στο πιο «νόστιμο» σημείο...

Μία οικογένεια προσφέρει εδώ και χρόνια τις πιο νόστιμες γεύσεις στο πιο ζεστό μέρος....

Wine & Cheese party στο Wine Law

Αυτή η περίοδος είναι διπλά εορταστική για το Wine Law αφού εκτός της εορταστικής...

Back.ξες: Ακαταμάχητες γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα

Μπλεκόταν από μικρή στην κουζίνα με τον μπαμπά της, δοκίμαζε, αναμείγνυε γεύσεις και αρώματα...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

Villaggio: Στην καρδιά της Τούμπας θα βρεις το comfort food στα...

Στην καρδιά της Τούμπας μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που εδώ και 3,5...

λόρδον-Πανσετοσουβλακερί: Ο λόγος για να επισκεπτόμαστε συχνά τη Θέρμη

Το λόρδον-Πανσετοσουβλακερί έκανε θόρυβο όταν αφίχθηκε το 2011 στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης και...

Una Faccia, Una Pasta: Η νέα σειρά γαστρονομικών events

Ένα δείπνο με φίλους στο Mare e Monti του Pasquale Lembo την προηγούμενη άνοιξη έδωσε...

Charlie D.: Η φινετσάτη brasserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μια brasserie, που παραπέμπει σε εκείνες της γαλλικής πρωτεύουσας είναι μια ευρωπαϊκή πρόταση της...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...

Taste Point: Ο πολυχώρος των γεύσεων με τη δυναμική παρουσία στη...

Όσο εξελίσσεται η γαστρονομία τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης και...
biscotto members

Piperon: Μυστικό της επιτυχίας τους η αγάπη για το καλό φαγητό

Στο Εστιατόριο Piperon θα έρθουν όλοι όσοι αναπολούν το φαγητό της μαμάς και θέλουν να θυμηθούν...

Ούζου Μέλαθρον: δεν είναι για μία φορά αλλά για κάθε φορά

Ένα απ’ τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του Ούζου Μέλαθρον είναι ο σεβασμός στις επιθυμίες των πελατών του.

Σαββίκος στην Πλατεία Αριστοτέλους: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...
biscotto members

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...

Γιορτινές στιγμές με γεύσεις και ζωντανή μουσική στο Makedonia Palace

To Makedonia Palace έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτινές στιγμές της φετινής Θεσσαλονίκης και το...

Οι προτάσεις για ρεβεγιόν του Cookoo θα κάνουν αίσθηση

Σ’ ένα από τα ιστορικά κτίρια δίπλα στα Λαδάδικα και απέναντι από το Λιμάνι...

B Restaurant: η αναζωογονητική πρόταση του κέντρου

Το μενού του B Restaurant υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που ανανεώνεται κάθε 6 μήνες

τα πιο πρόσφατα