banner
biscotto members

Mangiare Gastro Bar: Γευστικά ταξίδια στη γειτονική Ιταλία

Το Mangiare Gastro Bar βρίσκεται στην πιο ζεστή και φιλόξενη γωνιά της πόλης και...

Καντίνες στη Θεσσαλονίκη: από το ‘βρώμικο’ στο μέλλον του street food

Στο άκουσμα της λέξης "βρώμικο", σου έρχεται στο νου η κλασσική λευκή καντίνα με...

Ερνέστου Εμπράρ Rest Area: Ένας ιστορικός δρόμος γεμάτος γεύσεις και μουσικές...

Η Ερνέστου Εμπράρ μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό street food γεμάτο cocktails, χαρούμενα πρόσωπα,...

Νέο Momo Asian Bar στο κέντρο της πόλης

Το Momo Asian Bar στην Καλαμαριά σε κερδίζει πρώτα με την φιλική υποδοχή και εξυπηρέτηση και...

Γνωστό healthy spot κάνει έκπτωση 50% μία ώρα πριν το κλείσιμο

Το Ergon to go ξεκινάει την κάθε μας ημέρα με φρέσκα snacks και σαλάτες...

Ευκολόπιτα χωριάτικη από το FOODKG.gr με μανιτάρι, κολοκυθάκι και πιπεριά

Μία πολύ εύκολη πίτα με έτοιμο χωριάτικο φύλλο (ή χειροποίητο για όσους γνωρίζουν να...

Η αγάπη για το καλό φαγητό θα σας οδηγεί πάντα στο...

Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα...

Άδειες καρέκλες θα στείλουν το μήνυμα διαμαρτυρίας της εστίασης πανελλαδικά

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα...

Η πρώτη κινητή καντίνα – πιτσαρία με ξυλόφουρνο παρκάρει στη Θεσσαλονίκη

Ξυλόφουρνο μέσα σε κινητή καντίνα-φορτηγό έχουν δημιουργήσει δύο αδέρφια, στη Θεσσαλονίκη, σερβίροντας νόστιμες, φρεσκοψημένες...

H ΙΚΕΑ μόλις αποκάλυψε την συνταγή για τα διάσημα κεφτεδάκια του

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που πηγαίνουν στα ΙΚΕΑ για τις...

Νόστιμος διαγωνισμός με δώρο Pulled Beef για πολλά burgers από τη...

Τη Lady Butcher σας τη συστήσαμε πρόσφατα. Η στιλάτη κρεοπώλης με το καλύτερο burger...

Little Big House: Επστρέφει και μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για...

Τον Οκτώβριο του 2019, το αγαπημένο hostel της Άνω Πόλης, το Little Big House, μας αποχαιρέτησε...

Η MISKO ενισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes σε συνεργασία με τον...

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η MISKO στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων...

Απολαυστικό κριθαράκι με παντζάρι, γαρίδες σωτέ και αρωματική sauce ταχινιού

Είχα υποσχεθεί την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε με τη Ντίνα Νικολάου ότι θα “πειράξω”...

Η La Chef Levi δημιουργεί δωρεάν webinars για την γαστρονομία

Οι πολλές ώρες που μένουμε σπίτι αποτελεί μια πρόκληση για όλους, ειδικά όταν η...

FOODKG.gr | Μια γευστική περιπέτεια από τον Κώστα Γιάντσιο

Το FOODKG.gr δημιουργήθηκε μέσα από την επιθυμία να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου...

Η Lady Butcher, το κορυφαίο burger στον κόσμο και οι νόστιμες...

Αν δεν έχεις ακουστά τη Lady Butcher, θα τη γνωρίσεις καλά ευθύς αμέσως. Η...

Αρνάκι-Κοκορέτσι-Μαγειρίτσα: Οι καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη για Πασχαλινό delivery

Φέτος καλούμαστε να ζήσουμε ένα εντελώς διαφορετικό Πάσχα σε σχέση με αυτά που είχαμε...

Η Ροδουλα δυναμώνει την συνεργασία της με τον ΑΒ

Η εταιρεία Ροδούλα με πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της ζύμης και...

Ψωμί με προζύμι από τη chef του Le Cercle de Salonique,...

Αν κάτι χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο της καραντίνας είναι η παρασκευή ψωμιού και γενικά...

τα πιο πρόσφατα