8ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος
«Ένας Αγώνας για Όλους»

Μια Facebook εφαρμογή για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα και ένα μήνυμα αλληλεγγύης στο πλαίσιο του 8ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος.
Ακόμα και όσοι τελικά δεν τρέξουν στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», μπορούν να συμβάλλουν στην πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της WIND για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα.
Ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης και ονομαστικός χορηγός των αγώνων δρόμου 5 & 10 χλμ. του 8ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος, η WIND και φέτος καλεί όλους τους δρομείς να τρέξουν για καλό σκοπό και να στηρίξουν με την παρουσία τους το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο αυτό, για κάθε δρομέα που θα τρέξει στους αγώνες με τη φανέλα της WIND Running Team, η εταιρεία θα δωρίσει στη Μέλισσα το ποσό των 10€, ενώ παράλληλα δημιούργησε στην σελίδα της στο facebook την εφαρμογή «Ένας αγώνας για όλους» ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το σημαντικό έργο που πραγματοποιούν για περισσότερα από 90 χρόνια οι άνθρωποι του ορφανοτροφείου.

Μέσω της facebook εφαρμογής «Ένας αγώνας για όλους», οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσκαλέσουν έναν εικονικό δρομέα να επισκεφθεί το προφίλ της WIND. Για κάθε «επίσκεψη» Δρομέα, η WIND αυξάνει κατά 0,50€ το ποσό που θα προσφέρει στο Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» στο τέλος της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης. Με τον απλό αυτό τρόπο, οι χρήστες facebook συμμετέχουν στην προσπάθεια της WIND ώστε ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος να αναδειχτεί σε έναν Αγώνα για Όλους στη Β. Ελλάδα. Παράλληλα συμβάλλουν στη διάδοση του μηνύματος για κοινωνική αλληλεγγύη μέσω του αθλητισμού.
Η εφαρμογή https://apps.facebook.com/enasagonasgiaolous θα είναι διαθέσιμη ως και την 21η Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.