Τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε γερμανικές εταιρείες μέσων μαζικής μεταφοράς θα έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί λεωφορείου, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Your Mellon Events» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση εύρεσης εργασίας που διοργανώνει για ακόμη μία φορά στην πόλη η ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα Your Mellon, προφέροντας τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν ευκολότερα σε άμεση επικοινωνία με εργοδότες από το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Porto Palace Hotel από τις 10:00 έως τις 18:00, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε μια διαδικασία «speed-dating». Για τις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις/

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Όσοι επαγγελματίες προσληφθούν και επιθυμούν να μάθουν τη γερμανική γλώσσα, θα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές γερμανικών της Your Mellon Education και να επιλέξουν ανάμεσα στα διαθέσιμα πακέτα διαδικτυακών μαθημάτων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

· Ημερομηνία: Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

· Τοποθεσία: Porto Palace Hotel, 26ης Οκτωβρίου 65

· Ώρες: 10:00 – 18:00

· Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Σχετικά με την Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στην Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Το yourmellon.com προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εργοδότες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Σχετικά με τα Your Mellon Events

Η εταιρεία Your Mellon διοργανώνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για άτομα που ψάχνουν εργασία και εταιρείες που αναζητούν εργατικό δυναμικό. Προσφέρει και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντήσουν τους κατάλληλους υποψηφίους ή εταιρείες σε μια διαδικασία «speed dating». Τα Your Mellon Events είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.