Φέτος η ομάδα του WeFor αφιερώνει την χρονιά στη γυναίκα, δίνοντας την προσοχή και την αξία που χρειάζεται σε ένα ζήτημα που τελευταία μονοπωλεί τις προσωπικές και δημόσιες συζητήσεις. Η γυναίκα δεν χρειάζεται εξύμνηση, χρειάζεται παρότρυνση και φέτος είναι η χρονιά της.

Στις 7 Μαρτίου θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση της καμπάνιας WeForWomen υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με την Τεχνόπολη. Μεγάλος υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Enel Green Power. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Εβερτ» της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων.

Έξι ομιλήτριες πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή του «WeForWomen» και να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Οι ομιλήτριες προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης, της δημοσιογραφίας, της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας. Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός κα. Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ομιλήτριες οι:

  • Women in Politics: Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής B2 Αθηνών – «Κιν. Αλ.»
  • Women in Journalism: Σοφία Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος, συνιδρύτρια – «Istorima»
  • Women in Science: Μυρτώ Δεναξά, επικεφαλής ερευνητικής ομάδας, Νευροεπιστήμων- «Αλέξανδρος Φλέμινγκ»
  • Women in Business: Έφη Κουτσουρέλη, ιδρυτικό μέλος – «Info-Quest»
  • Women in Arts: Μαρία Ναυπλιώτου, ηθοποιός
  • Women in Military: Μαρία Χατζηϊωάννου, αρχιλοχίας και στρατολόγος

Παράλληλα, θα διεξαχθεί το workshop #IamRemarkable από τον οργανισμό KINITRO, με τη στήριξη της Google, workshop από τον οργανισμό Women On Top και performance από το Flux Laboratory, αλλά και από τ Shift, ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

info
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. και θα λήξει στις 21:30 μ.μ. Για να κλείσετε θέση και για να συμμετέχετε στα workshops ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://linktr.ee/wefor

Την ημέρα της εκδήλωσης θα σας αποσταλεί link παρακολούθησης και δύο ημέρες πριν ένα email υπενθύμισης.