Τα Χριστούγεννα είναι για όλους; Όταν ο Άγιος Βασίλης συνάντησε το κοριτσάκι με τα σπίρτα, όλα άλλαξαν. Ελάτε να γράψουμε ένα δικό μας τέλος και μια καινούργια αρχή στα παραμύθια και την πραγματική ζωή.

Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3» στον Δήμο Παύλου Μελά ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και φιλοξενεί το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το σπίτι του Άι Βασίλη, τη φάτνη, το χωριό των ξωτικών, το ταχυδρομείο με τις ευχές, το πάπλωμα αγάπης, τη μπουγάδα του Άι Βασίλη, το στέκι της μάγισσας, τον ελέφαντα της τύχης, παιχνίδια, κάλαντα, μουσικές, αφηγήσεις παραμυθιών, βιωματικά εργαστήρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, λιχουδιές, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, παραστάσεις με ταχυδακτυλουργούς, μάγους, ζογκλέρ και πολλά ακόμα.

Αμέτρητα χαμόγελα και μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Γίνε εθελοντής στο «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3»

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μαγεία συμμετέχοντας εθελοντικά στις εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στην Φόρμα Εθελοντή της επίσημης σελίδας του Δήμου Παύλου Μελά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 09.00-14.00 στο τηλέφωνο 2310 602808 ή στο [email protected]

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το δημαρχείο) διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής την περίοδο 20 – 31 Δεκεμβρίου 2019 και τις ώρες 17:00 – 21:00 με είσοδο ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

από έως
Επικαιρότητα City Report