Οι μέρες του εγκλεισμού μας συνεχίζονται, πολλοί είμαστε μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους, ο κορωνοϊός καραδοκεί σε όλον τον κόσμο και η αγωνία όλων για το πότε θα τελειώσει αυτό το άσχημο όνειρο είναι μεγάλη. Κάποιοι απογοητεύονται, κάποιοι είναι απαισιόδοξοι, κάποιοι έχουν κλειστεί στον εαυτό τους και κάποιοι παραμένουν αισιόδοξοι ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει να τη ζήσουμε και πρέπει να την εμπιστευτούμε.

Ένα από αυτά τα αισιόδοξα άτομα είναι και ο φωτογράφος Νικόλαος Κυριαζής, ο οποίος δημιούργησε ένα video με διάφορες στιγμές από τη ζωή του που τον έκαναν ευτυχισμένο και τις οποίες όταν τις βλέπει μπορεί και ονειρεύεται ξανά. Υπομονή φωνάζει αυτό το video, υπομονή πώς θα έρθουν και πάλι οι ανέμελες μέρες για όλους μας.

Το μήνυμά του:

«1 λεπτό ανεμελιάς…για τις μέρες που έρχονται.

1 λεπτό από θάλασσες…1 λεπτό από βουνά, μουσικές, φίλους, χαμόγελα, ήλιους, έρωτες… Έχοντας πια άπλετο χρόνο μέσα στο σπίτι να σκαλίσω το αρχείο μου, βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω ένα video από στιγμές.

Στιγμές ανεμελιάς που αυτήν την δύσκολη περίοδο της απομόνωσης λείπουν από όλους μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξανάρθουν.

Μέχρι τότε καλή δύναμη παιδιά..

Feel free to share it
Ps: Sound On

Video: Nick Kiriazis«

Δείτε το video: 

1 Λεπτό Ανεμελιάς

1 λεπτό ανεμελιάς…για τις μέρες που έρχονται.1 λεπτό από θάλασσες…1 λεπτό από βουνά, μουσικές, φίλους, χαμόγελα, ήλιους, έρωτες… Έχοντας πια άπλετο χρόνο μέσα στο σπίτι να σκαλίσω το αρχείο μου, βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω ένα video από στιγμές.Στιγμές ανεμελιάς που αυτήν την δύσκολη περίοδο της απομόνωσης λείπουν από όλους μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξανάρθουν.Μέχρι τότε καλή δύναμη παιδιά..Feel free to share itPs: Sound OnVideo: Nick Kiriazis

Gepostet von Nick Kiriazis am Montag, 23. März 2020

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ