Μετακινήσεις υψηλών προδιαγραφών του μωρού σας προσφέρει η εταιρία «Ταξί με παιδικό κάθισμα», δίνοντας τη δυνατότητα σε μητέρες να μετακινούνται με ασφάλεια και άνεση στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου.

Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν για τους νέους γονείς, όταν χρειάζεται να μεταφέρουν μαζί τους ένα μωρό και τον απαραίτητο για αυτό εξοπλισμό.

Ποια είναι η διαδικασία

Όπως εξηγεί ο κ. Πατσιουρίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας, «κατά την άφιξή μας στο σημείο παραλαβής, ερχόμαστε σε επικοινωνία με τη μητέρα, προκειμένου να την ενημερώσουμε για την άφιξή μας, καθώς και να τη ρωτήσουμε εάν χρειάζεται βοήθεια για τη μεταφορά του καροτσιού ή τυχόν αποσκευών σε περίπτωση που ταξιδεύει. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης και πάντα σε συνεννόηση, προσφέρουμε στο παιδί κάποιο παιχνιδάκι ή tablet για να δει κάποια κινούμενα σχέδια. Παράλληλα, παίζει ειδική μουσική για παιδιά, ενώ δίνεται πάντα νερό ή κάποιο αναψυκτικό». Αξίζει να σημειωθεί, πως πραγματοποιούνται στάσεις για θηλασμό.

Σύμφωνα με τον κ. Πατσιουρίδη, η εταιρεία έχει στην κατοχή της μια σειρά από παιδικά καθίσματα, τα οποία τοποθετούνται στα ταξί, αφού πρώτα έχουν οι ίδιοι ενημερωθεί για το βάρος και την ηλικία του παιδιού. Όπως σημειώνει, μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής το καθισματάκι επιστρέφεται και καθαρίζεται – απολυμαίνεται με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, προκειμένου να είναι έτοιμο για την επόμενη διαδρομή.

Λειτουργούν μόνο με ραντεβού, με τις διαδρομές να κλείνονται την προηγούμενη μέρα. Ωστόσο, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού και την ίδια μέρα το πρωί.

Τα οχήματα και οι επιπλέον παροχές

Πρόκειται για οχήματα τα οποία εκτελούν αποκλειστικά δρομολόγια για μεταφορά μητέρων μαζί με τα παιδιά τους. Οι οδηγοί είναι ένστολοι.

Παράλληλα, παρέχονται δωρεάν τα εξής:

• Νερό και αναψυκτικά – προσφέρονται κρύα.
• Δεκτή η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας & PayPal.
• WiFi (hotspot) για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
• Φορτιστές κάθε τύπου κινητού τηλεφώνου.
• Προβολή ταινιών.
• Μουσική της προτίμησής του πελάτη.

Τρόποι επικοινωνίας:

Στα τηλέφωνα 2152157939, 694 474 7084 και στο facebook.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ