Είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη της καινούργιας χρονιάς του Wine Plus Wine School.

Όπως πάντα θα ξεκινήσουμε με το βασικό μας σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού»! Πλήρως ανανεωμένο και με επικαιροποιημένη θεματολογία σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι στον γοητευτικό οινικό κόσμο:

  • οι ελληνικές και κοσμοπολίτες ποικιλίες σταφυλιών,
  • η τεχνική της γευστικής δοκιμής,
  • το σωστό «πάντρεμα» των κρασιών με το φαγητό,
  • η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια του σερβιρίσματος,
  • η οργάνωση της προσωπικής κάβας…

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε τη «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού»!

Ετοιμαστείτε για τη μύηση στην αληθινή απόλαυσή του με οδηγό την χημικό-οινολόγο, δημοσιογράφο οίνου-συγγραφέα Μαρία Νέτσικα.

Το σεμινάριο «Γνωριμία με τον κόσμο του κρασιού», απόσταγμα 25+ετούς εμπειρίας, είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για το κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και για εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις βασικές τους γνώσεις πριν έρθουν στις τακτικές συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI’96.

 

info

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).

Αρχίζει στις 18:00, περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό, γευστική δοκιμή κρασιών και συμμετοχή στην πρώτη για τη φετινή συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96, η οποία θα ακολουθήσει ακριβώς μετά (20:00 – 22:00).

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, [email protected], www.wineplus.gr

Δράσεις events/δράσεις Things to do