Τοποθετημένο ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά χωριά της Χαλκιδικής, το Δεντρόσπιτο, στην Αγραμάδα, αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο μέσα στο δάσος. Ένα ξύλινο σπίτι για δύο άτομα, μακριά από τη βουή της πόλης, χαμένο μέσα στη φύση, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πολυτελή σπίτια μέσα στην πόλη.

Είτε σκοπεύετε να εξερευνήσετε ορεινές κορυφογραμμές και ιστορικά σημεία είτε να χαλαρώσετε στα κρυστάλλινα νερά της Χαλκιδικής, είναι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία διαμονής, που θα σας μείνει αξέχαστη. Βέβαια, για εσάς που θέλετε και λίγη επαφή με τον έξω κόσμο, το εν λόγω σπίτι σας προσφέρει και δωρεάν WiFi.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή έχουν γίνει με εταιρική υπευθυνότητα και όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τοπικής προέλευσης.

Πρωινό στην πόρτα σας!

Όπως καταλάβατε, δεν πρόκειται για μια απλή διαμονή στη φύση. Εδώ δε θα σας λείψει ούτε το σημαντικότερο γεύμα της μέρας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα σας σερβίρουν σπιτικό πρωινό με μαμαδίσια μαρμελάδα, φρέσκα αυγά φάρμας, και άλλα καλούδια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες 

Δείτε τη σελίδα τους στο facebook